Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi öncesi adeta sosyal medyayı hipnotize etti!

Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi öncesi adeta sosyal medyayı hipnotize etti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde Sena karakteri ile uzun süre ekranlara gelmişti. Sena’nın trajik ölümü günlerce konuşulurken, Dilan Çiçek Deniz’in diziden ayrılmasına da izleyiciler çok şaşırmıştı. Çukur’un olmadık zamanlardaki beklenmedik kayıplarından biri de Deniz oldu.

Dilan Çiçek Deniz, sonrasında dijital bir platform için çekilen ve Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği Yarım Kalan Aşklar isimli dizide rol aldı. Her projesinde biraz daha oyunculuğunu ilerletme şansı bulan genç isim, aynı zamanda güzelliği ile de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Deniz’in son yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekti. Kısa bir video yayınladı oyuncu. Bir hipnoz seansındaymış gibi gözlerini sağa sola kaydırırken birisinin de elinde tuttuğu bir nesneye salladığı görülüyor.

Dilan Çiçek Deniz, bu görüntüyü İngilizce bir yazı ile yayınladı. Aşağıda yer alan bu notta, “Her gün hipnotik fenomenler yaşarsınız. Çoğu gün, bu “gerçekleri” yaratmak ve onları şimdiki zamana getirmek için hayal gücünüzü kullanarak ya geçmişte sıkışıp kalıyorsunuz ya da gelecekte sıkışıp kalıyorsunuz.” cümlesi yer alıyor.

Show TV’de yayınlanacak olan Alev Alev dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu, Ay Yapım imzalı diziyle geliyor. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile başrolde yer alacak olan Dilan Çiçek Deniz, dizi öncesi adeta sosyal medyadan hayranlarını hipnotize ediyor dedirtti…

İşte Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımı:

You experience hypnotic phenomena on a daily basis. Most days you’re either stuck in the past or stuck in the future, using your imagination to create these “realities” and bring them into the present. ????
????: @fatihyilmaz

 

Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi öncesi adeta sosyal medyayı hipnotize etti! 7