Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’nin memleketi Azerbaycan’a mesajı dikkat çekti

Nesrin Cavadzade’nin memleketi Azerbaycan’a mesajı dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Pek çok sinema filmi ve dizide rol alan Nesrin Cavadzade’nin Azerbaycan asıllı olduğunu artık herkes biliyor. Oyuncu, uzun yıllardır Türkiye’de ve zaman zaman Azeri olduğunu bile unutturacak kadar bizden biri oldu bile.

Kardeş ülke Azerbaycan’ın son dönemde Ermenistan’ın saldırıları karşısında zor bir süreç yaşadığı malum. Türkiye’de hayatını sürdürse de Nesrin Cavadzade, memleketi Azerbaycan’ı hala kalbinde taşıyor. Yakınları, sevdiklerinin de yaşadığı ülkesinin yaşadığı zorlu süreç, oyuncuyu da üzüyor.

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde oynadığı Şahika karakteriyle ekranlarda fırtınalar estiren Cavadzade, gerçek hayatın içinde ise bambaşka bir duygu durumunda.

Oyuncu, Azerbaycan’a, doğup büyüdüğü, köklerinin olduğu memleketine sosyal medya hesabından bir selam göndermesiyle dikkatleri çekti.

Cavadzade, her ne kadar siyasi konulara girmek istemese de yaşanan acı gelişmeler sonrası memleketinin yanında olduğunu üzerinde bayrağını taşıdığı tişörtü ve bir kaç kelimelik notuyla verdi.

Ünlü oyuncunun paylaşımı büyük beğeni aldı. İşte o paylaşım:

yurdum yuvam meskenimsen ❤️????????

Nesrin Cavadzade'nin memleketi Azerbaycan'a mesajı dikkat çekti 7