Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in sevimli köpeği, Melisa Şenolsun’un garip pozu ve Hatice Şendil’in hoş pozu

Hande Doğandemir’in sevimli köpeği, Melisa Şenolsun’un garip pozu ve Hatice Şendil’in hoş pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen oyuncuları, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. Popüler oyuncular arasında yer alan üç kadın oyuncunun son paylaşımları dikkat çekti. Hatice Şendil, Melisa Şenolsun ve Hande Doğandemir’in son yaptıkları instagram paylaşımlarına bakalım.

İlk sırada Melisa Şenolsun var. Oyuncu, şu sıralar Netflix’te yayınlanan Atiye dizisiyle gündemde. Dizinin 3. sezon çekimleri, geçtiğimiz günlerde Mardin’de yapıldı. Bir kaç haftalık çalışmanın ardından oyuncular ve ekip İstanbul’a döndü.

Dizide Beren Saat’in oynadığı Atiye’nin kardeşi rolündeki Melisa Şenolsun, instagramdaki fotoğraflarıyla ilgi çekiyor. Oyuncu son olarak ağzına aldığı siyah bir gülle ilginç bir poz vermiş. Bohem tarzıyla dikkat çeken Şenolsun’un bu fotoğrafı da bu tarza uygun olmuş…

Şenolsun’un İngilizce olarak (ispanyolca’da da aynı anlama geliyor) garip notunu düştüğü o fotoğrafı aşağıda…
weirdo????

Hande Doğandemir'in sevimli köpeği, Melisa Şenolsun'un garip pozu ve Hatice Şendil'in hoş pozu 8

Bir diğer isim ise Hatice Şendil. Uzun süredir ekranlarda olmayan Şendil, yeni sezonda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncuyu dönem kostümleri içinde izlemeye alışınca, normal hali bir değişik geliyor!

Hatice Şendil’in aşağıdaki hoş pozuna, oyuncu arkadaşları da beğeni yapıyorlar. Özge Gürel, Ezgi Mola ve Ali Sunal da bu isimler arasında. İşte Şendil’in o pozu:

????

Hande Doğandemir'in sevimli köpeği, Melisa Şenolsun'un garip pozu ve Hatice Şendil'in hoş pozu 9

Hande Doğandemir ise sevimli köpeğiyle oynarken çektiği bir videosunu paylaşıyor. Adeta bir ip yumağı gibi olan sevimli köpeği için “Günışığımsın” notunu da düşen Hande Doğandemir’in, şarkı eşliğindeki videosunu aşağıda izleyebilirsiniz…

????☀️