Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Akın Akınözü, Alina Boz, Kerem Bürsin hayranlarının gözü, Latin Amerika’dan gelecek haberde!

Hande Erçel, Akın Akınözü, Alina Boz, Kerem Bürsin hayranlarının gözü, Latin Amerika’dan gelecek haberde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerle sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da büyük hayran kitleleri bulunan oyuncularımız, dünya çapında şöhretler oldular! Özellikle sosyal medyanın da yaygınlaşması ile birlikte, farklı ülkelerde yayınlanan diziler ve oyuncuları giderek daha çok konuşuluyor ve tanınıyor.

Türkiye’deki dizi sektörün, son yıllarda daha da ivme kazanan bir şekilde yurt dışına dizi ihraç ediyor. Bu önemli ekonomik getiri ile birlikte işin bir de oyuncular açısından tanınırlık durumu var ki pek çok oyuncumuz, dünya starı gibi karşılanıyor gittikleri pek çok ülkede!

Bir dönem Brezilya dizilerinin revaçta olduğu Türkiye, artık Brezilya’ya dizi ihraç ederken, aynı zamanda Latin Amerika genelinde de Türk dizi ve oyuncuları açısından bir başka mevsim yaşanıyor adeta! Türk dizilerini merakla takip eden Latin Amerikalı izleyiciler, kimi oyuncuları Hollywood starı gibi takip ediyor, hayranlık duyuyor.

Sosyal medyada gündemden düşmeyen ve kimi zaman yerli hayranlardan daha çok yabancı hayranlardan yorumlar alan isimler arasında, son dönemin öne çıkan isimleri belli! Hande Erçel ve Kerem Bürsin bu isimlerin başını çekiyor!

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedide birlikte rol alan, daha sonra sevgili olan ve ayrılan iki oyuncu, dizilerinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasından sonra büyük bir popülerlik kazandılar! Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ödüller de bu şöhretten sonra giderek artıyor!

Hande Erçel, Akın Akınözü, Alina Boz, Kerem Bürsin hayranlarının gözü, Latin Amerika'dan gelecek haberde! 7

Latin Amerika’nın Emmy’si olarak kabul edilen Produ Ödülleri’nin bu yılki finalistleri de kısa bir süre önce açıklandı! Finale kalan isimler arasında ülkemizden Hande Erçel, Öykü Karayel, Kerem Bürsin, Akın Akınözü ve Alina Boz gibi oyuncular da yer almakta.

Sonuçların heyecanla beklendiği Produ Ödülleri’nde Hande Erçel, daha önce Sen Çal Kapımı dizisi ile 2 yıl üst üste
“Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu” adayı olmuştu. Erçel, yeniden Produ Ödülleri’ne finalist oldu.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisinin de Produ Ödülleri’nde 2021 yılında ‘En İyi Yabancı Dizi’ ödülüne layık görüldüğünü ekleyelim. Bu yıl ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden oyunculardan birine ya da bir kaçına ödül gelir mi bekleyip göreceğiz? Heyecan şimdiden dorukta…