Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın reyting sevinci! İtalya’daki dizisinin ilk bölümü rekorlar kırdı!

Can Yaman’ın reyting sevinci! İtalya’daki dizisinin ilk bölümü rekorlar kırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de Erkenci Kuş dizisiyle kazandığı şöhretin ardından hızla dünyada da büyük bir hayran kitlesi edinmişti Can Yaman. Bu dizisinin ardından Bay Yanlış dizisinde de oynadı ancak kısa süren dizinin finali çekilir çekilmez Can Yaman soluğu İtalya’da aldı ve yepyeni anlaşmalar yaptı.

Yaklaşık iki yıldır İtalya’da reklam filmlerinde oynayan, çeşitli markaların yüzü olan, dizi anlaşmaları yapan Can Yaman’ın ilk dizisi, geçtiğimiz gün İtalya’nın bir televizyon kanalında yayınlanmaya başladı. Kısa bir süre önce dizinin ilk fragmanı yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü.

Can Yaman’ın başrolünü İtalyan oyuncu Francesca Chillemi ile paylaştığı dizinin ismi Viola Come il Mare. Yaman’ın dizisi İtalyan hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Günlerdir tanıtımı dönen dizi nihayet bir kaç gün önce ilk bölümüyle ekrana geldi.

Yayın tarihi 14 Eylül olarak duyurulmuştu. Uzun zamandır kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman, bu ülkede çektiği ilk dizisiyle büyük ilgi gördü! İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5’de 14 Eylül’de izleyici ile buluşan dizinin gördüğü ilgiyi gösteren sonuçları, oyuncu instagram sayfasından paylaştı.

Can Yaman'ın reyting sevinci! İtalya'daki dizisinin ilk bölümü rekorlar kırdı! 8

Can Yaman’ın yarı Türk yarı İtalyan bir polis olan Francesco Demir’i canlandırdığı dizi, oyuncunun ülkedeki hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenmekteydi. Özellikle dizinin sosyal medya verilerine göre büyük bir patlama yaşandığını, Can Yaman, yaptığı paylaşımla ortaya koyuyor.

Dizinin 14 Eylül Cuma akşamı yayınlanmış olmasına da ayrıca dikkat çeken oyuncu, İtalyanca olarak not düştüğü paylaşımda, gençlerin dışarda olduğu bir akşam böylesine yüksek verilerin elde edilmiş olmasını vurguluyor. Partneri Francesca Chillemi ile bir pozuyla yaptığı paylaşım yukarıda görülüyor.

Can Yaman, 2,6 milyon kişinin sosyal medyada diziyle ilgili paylaşım yaptığını ortaya koyan verilerde ayrıca çok sayıda kişinin diziyi takip ettiğini belirten açıklamayla dikkatleri çekti.

Can Yaman'ın reyting sevinci! İtalya'daki dizisinin ilk bölümü rekorlar kırdı! 9

Sevincini instagram sayfasından paylaşan Can Yaman, İtalya’da gördüğü ilgiyi tekrar gözler önüne sermiş oldu bu paylaşımı ile. Bu arada oyuncu, şu sıralar çekimlerinin başka bir ülkede yapılması planlanan El Turco isimli Disney Plus dizisi için çalışmalara başladı. Yaman’ın partneri henüz belli değil…