Ana sayfa Sosyal Medya Oya Okar, Arka Sokaklar setinde büyük eksiklik yaşıyor!

Oya Okar, Arka Sokaklar setinde büyük eksiklik yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde komiser Selin karakterini canlandıran Oya Okar, dizi hayranlarının en çok sevdiği isimlerden birisi oldu. 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılında bu diziye katıldı ve o tarihten bu yana da başka bir projede nadiren bulundu.

Bazı sinema filmlerinde rol alan Oya Okar, 2006 yılından bu yana sektörde yer alan kadın oyunculardan birisidir. Daha önce çeşitli projelerde yer alan, Doktorlar isimli dizieki Gülümsün karakteri ile de ilgi gören Oya Okar, asıl büyük popülerliği de Arka Sokaklar projesi ile elde etti.

7 yıldır dizide bulunan Oya Okar, Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh ile partnerlik yaptı. Bu süreçte Selin ile Mesut karakterlerinin bir türlü aşk noktasında birbirlerine kavuşamamaları izleyicilerin içine dert olmuştu.

Oya Okar, Arka Sokaklar setinde büyük eksiklik yaşıyor! 8

Senaristleri uzun süre eleştiren dizi hayranları iki karakterin bir türlü evlenememesinden rahatsızlıklarını sürekli sosyal medyada dile getirdi. Önceki sezon bu evlilik gerçekleşti ama bu sefer de Mesut karakteri hikayeye veda edince, onların bazen güzel bazen sıkıntılı ilişkilerini izlemek isteyenler de büyük üzüntü yaşadı.

17. sezona başlayan Arka Sokaklar dizisinde Oya Okar, rolüne devam ediyor ama partneri Şevket Çoruh artık olmayacak. Oyuncu, “Hem gidenler hem gelenler var. 7 yıllık partnerim Şevket Çoruh bu sene olmayacağı için üzgünüm tabii. Selin karakteri için hikâye farklı bir yere evrilecek, ne olacağını ben de merakla bekliyorum. Yeni gelen arkadaşlar da dizimize renk katacaklardır” açıklamasında bulundu.

Oya Okar, Arka Sokaklar setinde büyük eksiklik yaşıyor! 9

Oya Okar gibi dizi hayranları da Selin karakterinin hikaye içinde nereye sürükleneceğini heyecanla bekliyor.