Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel basının tavrına isyan etmekte çok haklı!

Hande Erçel basının tavrına isyan etmekte çok haklı!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli dizi ile yeniden televizyona geri dönen Handa Erçel, 2023-2024 sezonunun daha yarısına gelinmiş iken, projenin 16. bölümü ile birlikte veda etmesinin talihsizliğini yaşıyor.

Burak Deniz ile birlikte yıllar sonra yeniden aynı seti paylaşan Hande Erçel, daha dizinin ilk başladığı günlerden itibaren oyunculuk performansı ile çok eleştiri almıştı. Sosyal medyada kimi hayranları destek olsa da farklı görüşte olanlar, Hande Erçel’in oyunculuk performansına yönelik olarak çok ciddi eleştiriler yaptı.

Bu süreçte oyuncuya en büyük desteğin yurt dışındaki hayranlarından geldiğini ve yapımcı Faruk Turgut’un da söylediği gibi, oyuncunun yurt dışında sorgulanmadan izlenen çok az sayıdaki Türk oyuncudan birisi olduğu gerçeğini görmemek yanlış olur.

Magazinin basının tıklanma, izlenme oranlarını artırma amacıyla yaptığı çeşitli başlık oyunları ve asparas haber veya iddialar ile Hande Erçel son dönemde çok yıpratıldı.

Ünlü oyuncunun bu duruma tepkisi de yine kameralar aracılığı ile geldi.

Hande Erçel diyor ki: “Çok saldırgan olmaya başladı her şey. Atılan başlıklar, insanların özellerine girilmesi, bu kadar nefret söylemi. Bence hepimizin kendisine gelmesi gerekiyor.

Oyunculuk ve özel hayatım konusunda hep hedef gösteriliyorum. Bu yüzden artık çok yoruldum, üzülüyorum. Neden hep ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım. Biraz beni salın.”

Basın mensuplarının tavrına özellikle dikkat çeken Hande Erçel, isyanını bu sözlerle dile getirirken birçok kişinin de kendisini haklı bulduğu gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.