Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi, gücünü Yalı Çapkını’na tam olarak kabul ettirdi!

Kızılcık Şerbeti dizisi, gücünü Yalı Çapkını’na tam olarak kabul ettirdi!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını dizileri, Cuma rekabetinde geçen yıldan bu yana müthiş bir rekabet içinde. İlk başladığı zaman iki dizi arasında Yalı Çapkını bariz bir üstünlük sahibiydi. Geçen sezon reytinglerde bir ara Kızılcık Şerbeti dizisi öne geçmiş olsa bile sezon boyunca Yalı Çapkını dizisinin zirvede güçlü şekilde kaldığına şahit olduk.

Ancak bu durum ikinci sezon sürecinde bir hayli değişti. Bunun nedeni de hikaye gücü olarak ortaya çıkıyor. İlk sezonda Yalı Çapkını dizisi hikaye olarak izleyenleri her hafta sürprizler ile şaşırtan bir noktadaydı.

İkinci sezonda ise dizide müthiş bir değişim ve yeni karakterler ile yepyeni bir ortam oluşturuldu ama bu durum izleyicilere olumsuz yansıdı. Daha sonra hikayeyi toparlama gibi adımlar atılmış olsa da kaçan izleyici yeniden geri gelmedi. İşte bu nedenle de artık Yalı Çapkını dizisi tüm izleyici gruplarında da ikincilik ile yetinmek durumunda kalıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi ise geçen sezon çok iyi çıkış yapsa da Yalı Çapkını’nın gölgesinde kalmıştı. Bu sezon ise tam tersi bir durum yaşanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi artık Cuma rekabetinde tüm izleyici gruplarında da rakibinin bir hayli önünde bulunuyor. Hatta AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingler gelmeye devam etmesi, projeye olan desteğin ne kadar güçlü olduğunu her hafta bir kez daha gösteriyor.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” artık reytinglerde gücünü rakibi Yalı Çapkını’na kabul ettirmiş bir noktada bulunuyor.