Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel bu sefer aynı yalnızlığı yaşamadı, her kesimden destek gördü!

Hande Erçel bu sefer aynı yalnızlığı yaşamadı, her kesimden destek gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel’in oyunculuk performansına yönelik olarak eleştiriler aslında yeni değil. 1993 yılında dünyaya gelen oyuncu ilk olarak 2014 yılında Çalıkuşu isimli diziyle setlere adımını attı.

Hayat Ağacı dizisindeki Selen karakteri ile dikkat çektikten sonra Güneşin Kızları projesindeki Selin Yılmaz, Hande Erçel adına bir dönüm noktası oldu. Bu proje ile yıldızı parlayan genç oyuncu, ardından da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz ile harika bir iş ortaya koydu.

Ardından gelen Siyah İnci dizisi ise Hande Erçel için adeta bir kabus gibiydi. 2017-2018 sezonunun en iddialı projelerinden birisi olarak ortaya çıkan Siyah İnci, 20 bölüm sürdü. Dizinin o dönemde ekranda kısa süre kalmasının ve düşük reytingler almasının nedeni olarak Hande Erçel gösterilmişti.

Hem izleyicilerden hem meslektaşlarından hem de sektördeki birçok kişiden oyuncu hakkında olumsuz yorumlar yapılmış ve hayranları dışında Hande Erçel’i destekleyen pek bir kişi olmamıştı. O dönemde bir hayli yoğun eleştiri altında olan Erçel, annesini de kaybettiği bir döneme rastlayan Halka dizisindeki iyi performansı ile bu eleştiri ortamını kırmayı başarmıştı.

Azize dizisinin kısa sürmesinin ardından yeniden eleştiriler alan oyuncu, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Kerem Bürsin ile müthiş bir başarı yakalayarak adeta tüm eleştirileri çöpe attı.

Sen Çal Kapımı dizisi dünya çapında o kadar büyük başarı kazandı ki, Hande Erçel kariyerinin en önemli yükselişlerinden birisini sağladı.

Şimdi ise Burak Deniz ile ikinci kez buluşan Hande Erçel, yine eleştiriler altında. Ancak bu sefer Siyah İnci projesinin yayınlandığı dönemdeki gibi her yerden sadece eleştiri sesleri yükselmiyor.

Yapımcı Faruk Turgut, yönetmen Neslihan Yeşilyurt, oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve daha birçok sektör temsilcisi Hande Erçel’in oyunculuk performansının tartışılmasının yanlışlığını ortaya koyan sözler söyledi.

Erçel’in yurt dışında çok geniş bir izleyici kitlesi olması, yer aldığı projelerin çok iyi satışlar yapması ve oyunculuk performansının da yeterli olduğunun sektör temsilcileri tarafından ifade edilmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Sonuç olarak Hande Erçel daha önce sadece hayranlarından destek buluyor ve kendisini savunmakta zorluk çekiyordu. Ancak şu anda o hiç konuşmasa da onun adına destek mesajları veren ve bu kadar yoğun şekilde eleştiri gündeminin ortasında kalmasının doğru olmadığını söyleyen birçok kişi var.