Ana sayfa Sosyal Medya Gülsim Ali İlhan’ın, Gönül Dağı dizisinde uzun süre kalmamasının bir nedeni daha ortaya çıktı!

Gülsim Ali İlhan’ın, Gönül Dağı dizisinde uzun süre kalmamasının bir nedeni daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, ilk iki sezonunda başrol kadın oyuncusu olarak yer aldığı Gönül Dağı dizisi ile hayranlarının gönlüne bir kez daha girdi. Berk Atan ile birlikte çok başarılı bir partnerlik süreci de yürüten oyuncu, ikinci sezon sonunda kendi isteği ile projeye veda etti. Eskişehir’in bozkır olarak tabir edilen doğasında Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimler, Gönül Dağı dizisi ekibinin büyük fedakarlıklarla bu işi yürüttüğü gerçeğini ortaya koyuyor. Özellikle de kış aylarında çok soğuk olan Sivrihisar ilçesi, İstanbul gibi sosyal açıdan çok geniş imkanları bulunan bir şehre göre sessiz bir yer.

Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılık nedeni olarak artık normal hayatına dönme isteğinin öne çıktığı yönünde bilgiler vardı. Oyuncunun son yaptığı açıklama da İstanbul’a olan bağlılığını ve başka bir yerde uzun süre kalmasının pek de mümkün olmadığını anlatıyor.

Oyuncu diyor ki, “Ben İstanbul aşığıyım. Gerçekten İstanbul’un her yerini seviyorum. Bir yere tatile bile gittiğim zaman, kısa süreliğine de olsa İstanbul’u çok özlüyorum. Trafik olsa ona bile razıyım, o kadar diyeyim.”

Gülsim Ali İlhan, geçen sezon da Uğur Güneş ile birlikte aksiyon dizisi Al Sancak’ın kadın başrolü olarak yine ekranda fırtına gibi esti. Her ne kadar dizinin ikinci sezonda devam etmesi mümkün olmasa da birçok izleyici Gülsim Ali İlhan’ın aksiyon dizilerine ne kadar çok yakıştığını yeniden fark etmiş oldu.

Oyuncu, yeni sezonda yeniden setlerde yer alacak mı? Henüz net bir anlaşması olmadığını ifade eden oyuncu, gelen projeleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Eylül ayı itibari ile yeni dizilerin başladığını hatırlatan oyuncu, “Son bir kaç senedir artık Ocak’ta, Şubat’ta yeni işler girmeye başladı. Al Sancak da öyleydi. Bakalım her halde o zaman ekranlara döneceğim, çok özledim” şeklinde konuştu.

Boş zamanlarını sinema ve tiyatro izleyerek değerlendirdiğini anlatan oyuncu, ayrıca boks eğitimlerine de başladı. Dizi için dövüş eğitimleri aldığını ve bir alt yapısının da bulunduğunu anlatan oyuncu, boks yaparken her yerinin morardığını da anlattı.

Spora ağırlık verdiğini ve eskiden kendisine uzak olan sporun artık hayatının bir parçası haline geldiğini ifade eden oyuncu, “Yeni sezona bomba gibi geleceğim” diyerek iddialı konuştu.