Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel çiçekci kız oluyor, Kerem Bürsin zengin patron!

Hande Erçel çiçekci kız oluyor, Kerem Bürsin zengin patron!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayı için hazırlıklarına başlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin buluşacak… Fox TV’de izleyici ile buluşacak dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. Oyuncularla anlaşmalar sağlandı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide iki ünlü ismin canlandıracakları karakterler de belli oldu. Bürsin, holding varisi patron Serkan Bolat olacak.. Hande Erçel ise fakir çiçekci kız Eda olarak ekrana dönüyor.

Yaz aylarının klasik zengin adam-fakir kız konseptine uygun bir romantik komedi dizisinin geldiği karakterlerden de anlaşılıyor. Malum bu tür yapımlar yaz ekranında daha çok izleniyor.

Erkenci Kuş’u yazan Ayşe Üner Kutlu senaryoyu toparlıyor. Her Yerde Sen’in yönetmeni Ender Mıhlar ise yönetmen koltuğunda. Yani her ikisi de bu işin ustası konumunda.

Çekimlerin Nisan sonunda başlayacağı belirtilmekte. Bu durumda dizinin Mayıs ayı ile birlikte final veya sezon finali yapacak olan sezon dizilerinden sonra Haziran içinde yaz ekranında yayınlanacağını tahmin edebiliriz.