Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel de Burak Deniz de büyüdü, şimdi İki Yabancı dizisi yepyeni bir deneyim oldu!

Hande Erçel de Burak Deniz de büyüdü, şimdi İki Yabancı dizisi yepyeni bir deneyim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel hem yeni dizisi İki Yabancı için sette çalışmalarını sürdürürken, işbirliği yaptığı markaların tanıtım toplantıları için de çeşitli etkinliklerde yer alıyor. Ünlü oyuncu, kış sezonu için düşünülen ve bir süre önce de çekimleri başlayan İki Yabancı dizisinde eski partneri Burak Deniz ile yeniden aynı projede yer aldı.

Aşk Laftan Anlamaz isimli dizinin ardından iki oyuncunun yeniden bir araya gelmesi hayranlarını da mutlu eden bir gelişme oldu. Hande Erçel, hayranların çok merak ettiği setteki ortam ile ilgili de bilgiler verdi.

Oyuncu, “İki Yabancı dizisinin çekimleri çok az kaldı, o bitiyor. O bitince hemen bir tatile çıkacağız, ondan sonra tekrar devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Hande Erçel, çekimlere başladıklarını ve bazı bölümlerin çekildiğini ve bir süre ara verilerek tatil yapacaklarını anlattı. Edinilen bilgiye göre de dizinin ilk 3 bölümünün çekimlerinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

İki Yabancı dizisi özellikle çok merak ediliyor. Dizinin başrol oyuncularının uyumu ve enerjileri de izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan birisi oldu.

Partneri Burak Deniz ile ilgili konuşan Hande Erçel, şunları anlattı: “Burak benim için zaten çok özel birisi. Oynamayı çok sevdiğim bir partner. Zaten daha önce de beraberdik. Bu işte de ikimiz de şunu görüyoruz ki; çok değişmiş, çok gelişmiş, büyümüşüz. O yüzden şu an birlikte oynamak çok daha farklı bir deneyim, çok daha olgun bir yerden… O yüzden onunla çalıştığım için çok memnunum.”

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin hayranları da merakla İki Yabancı dizisini bekliyor ve projenin Eylül ayında izleyicilerle buluşmaya başlaması planlanıyor.