Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel eleştirileri Bambaşka Biri dizisine olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacak?

Hande Erçel eleştirileri Bambaşka Biri dizisine olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bambaşka Biri isimli Fox TV dizisi pazartesi akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de ilk sonuçlara bakıldığı zaman fena değil. Ancak dizinin ilerleyen haftalarda aynı performansı sürdürmesi konusunda şüpheler de yok değil.

4. bölümü pazartesi akşamı yayınlanan dizi 4’lü oranlarda reytingler elde ederek sezonun iyi çıkış yapan projelerinden birisi olarak gözüküyor. Ancak pazartesi akşamları henüz reytingler yerine oturmadı. Star TV’deki Ömer dizisi yavaş yavaş kendi izleyicisini çekmeye devam ediyor. 5’li oranlara yaklaşan reytingleri ile Ömer dizisi en güçlü rakip olarak gözüküyor.

Safir dizisinin de hem tüm tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında çok güçlü bir izleyici kitlesini elde ettiğini ve bunu sürdürme olasılığının da yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Pazartesi akşamları yeni diziler de ortaya çıkmaya başlar ise Bambaşka Biri için reytingler daha da önemli hale gelebilir.

Dizinin yayınlanmasının başlanmasının ardından Hande Erçel ile ilgili yapılan eleştiriler ve gündemde oyunculuğunun tartışılmaya başlaması da dikkatlerden kaçmıyor. Birçok meslektaşının destek verdiği Hande Erçel, özellikle yurt dışı satışlarında projesi garanti olarak görülen kadın oyuncuların başında geliyor.

Ancak Hande Erçel’e yönelik olarak Türkiye’de yoğun bir şekilde oyunculuğuna yönelik eleştiriler adeta bitmek bilmiyor. Erçel, yurt dışındaki hayranları tarafından çok sıkı bir şekilde sahiplenilirken, yerli izleyiciler ise eleştirinin sınırlarını bazen aşabiliyor.

Sonuç olarak, Hande Erçel eleştirilerinin Bambaşka Biri dizisinin daha çok konuşulması ve gündemden düşmemesi noktasında bir faydası olabilir. Ancak oyuncuya yapılan haksızlık da sosyal medyada sergilenen abartılı eleştiri kampanyasının olumsuz bir yönü olarak öne çıkıyor.

Bambaşka Biri dizisi kendi izleyici kitlesini oluşturma noktasında önemli adımlar attı. İlerleyen bölümlerde 4’le reytinglerde devam etmesi dizinin sezon sonuna kadar devam etmesini sağlayabilir.

Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin uyumunun, enerjisinin önemli olduğu bir süreç yaşanıyor. İki başrol oyuncusu da ellerinden geleni sergiliyor.