Ana sayfa Sosyal Medya Bakmayın siz 11 milyon takipçisi olduğuna, Hande Erçel gerçeği ortaya çıktı!

Bakmayın siz 11 milyon takipçisi olduğuna, Hande Erçel gerçeği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – Hande Erçel hayranları Azize dizisine destek vermiyor! Instagram’da 11 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Hande Erçel, popülerliğinin zirvesinde olduğu bu dönemde Azize dizisiyle ekranda boy gösteriyor. En son TRT1 ekranında Halka dizisinde rol alan oyuncu, çok fazla öne çıkan bir karakterde olmadığı için dizide kendini daha iyi göstermişti.

Ancak Azize dizisi her şeyiyle adeta Hande Erçel’in üzerine kurulmuş bir yapım… Dizide başrol Hande Erçel ve diğer oyuncular şeklinde bir görüntü hakim… Erçel’in büyük popülerliğinden yararlanmak amacıyla etrafına çok güçlü bir kadro kurarak yola çıkan Azize dizisi, reytingleri ile üzüyor.

Kanal D’nin hiç beklemediği şekilde düşük reytingler almaya 2. bölümde de devam eden Azize dizisinin, bu haliyle uzun süreli olması pek de mümkün görünmüyor.

Hande Erçel, dizinin 3. bölümünden fragman paylaştı.

 

Instagram hesabında 12 saat içinde 550 bin izlenme oluştu. Çok sayıda yorum vardı. Ancak hayranlarının yorumlarında Azize dizisine yönelik mesajlar hem azdı hem de diziden çok da etkilenmediklerini gösterdiler.

Bazı takipçiler Azize’den bahsederken, “İnşallah final olmaz” diye yazdı.

Genel olarak Hande Erçel hayranlığının sosyal medyada kaldığı ve bunun televizyon ekranında reytinge dönüşmediği de Azize dizisi ile ortaya çıkmış oldu.

İşte bir Hande Erçel gerçeği ile daha karşı karşıyayız…

Demek ki, sosyal medyada büyük kitlelere hitap etmek dizi izletmek için yeterli değilmiş…