Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel, gizli gizli Murat Dalkılıç’ı takip ediyor!

Hande Erçel, gizli gizli Murat Dalkılıç’ı takip ediyor!

tarafından ker_def
24 Kasım 1993 Bandırma doğumlu olan Hande Erçel, son dönemin ismi en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu, 2013 yılında Çalıkuşu isimli dizideki rolüyle ekran kariyerine başladı. Hayat Ağacı, Çılgın Dershane Üniversitede dizilerinin ardından rol aldığı Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakteri ile büyük çıkış yaptı. Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Hayat karakteriyle Altın Kelebek ödüllerinde ‘en iyi romantik komedi kadın oyuncu’ ödülünü kazanan Erçel, son olarak ise büyük eleştiriler aldığı ve erken final yapan Siyah İnci dizisinde rol aldı.

Şimdilerde rol aldığı projelerle değil de aşklarıyla konuşulan Erçel, şarkıcı Murat Dalkılıç ile büyük bir aşka yelken açmıştı.

Çift, tatillerine Amerika’da devam ediyor.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Riverside, Coachella Vadisi’nde düzenlenen Coachella Festivali’ne katılan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, ilk kez burada çekildikleri fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaşmıştılar. Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde Londra’ya oyunculuk eğitimi almaya giden sevgilisi Hande Erçel’e sürpriz yaparak yanına gitmişti.

Murat Dalkılıç, önceki gün Instagram’ın hikaye kısmından Hande Erçel ile bir paylaşım yaptı. Popçu, sevgilisinin gözlerinin gözüktüğü fotoğrafa “Gizli gizli takip ediyor” notunu düştü.

Hande Erçel, gizli gizli Murat Dalkılıç'ı takip ediyor! 7