Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’deki acı olayın ardından Kıbrıs’taki bölümler ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2018’deki acı olayın ardından Kıbrıs’taki bölümler ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def
Acun Ilıcalı’dan Survivor finali için flaş karar!

Survivor 2018’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak olan final yayınları Dominik’te yaşanan acı olaydan dolayı ertelendi. Ekipte kameramanlık yapan Alper Baycın uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı ve yapım ekibini üzüntüye boğan acı olaydan sonra Survivor’ın Perşembe akşamı ekrana gelmesi planlanan Kıbrıs finali bölümü de iptal edildi. Survivor’ın Kıbrıs’taki çeyrek final, yarı final ve final bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2018'deki acı olayın ardından Kıbrıs'taki bölümler ne zaman yayınlanacak? 8

Survivor 2018’de finale 2 gün kala feci bir olay yaşandı. Survivor ekibinde yer alan ve kameramanlık yapan Alper Baycın, Dominik’te iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı bu üzücü olayı Çarşamba akşamı canlı yayından duyurdu ve çeyrek final bölümünü iptal etti. Yaşanan acı olayın ardından Survivor’ın Perşembe akşamı Kıbrıs’tan yayınlanması planlanan yeni bölümü de iptal edildi. TV8’de yayın akışında Survivor çıkartılırken yerine ise ‘Sen Benim Herşeyimsin’ isimli film konuldu.

Acun Medya çalışanı Alper Baycın’ın Dominik’teki uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle bu akşam Survivor’ın yeni bölümü TV8 ekranlarında yayınlanmayacak. Survivor’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çeyrek finali 29 Haziran Cuma, yarı finali 30 Haziran Cumartesi ve final bölümü 1 Temmuz Pazar akşamı canlı olarak yayınlanacak.

SURVIVOR FİNALİNDE KİMLER YARIŞACAK?

Survivor 2018'deki acı olayın ardından Kıbrıs'taki bölümler ne zaman yayınlanacak? 9

Survivor’da çeyrek finalde Turabi, Adem, Nagihan ve Damla arasında sms oylaması yapılacak ve iki kişi yarı finale yükselecek. Yarı finalde ise önceden katılmayı garantileyen Hilmi Cem ve Anıl ile birlikte çeyrek finalden yükselen iki yarışmacı daha olacak ve tekrar yapılacak sms oylamasıyla iki isim Pazar akşamı ekrana gelecek olan final bölümünde şampiyonluk için yarışacak.

SURVİVOR 2018 BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ACUN ILICALI’DAN AÇIKLAMA

27 Haziran’da Kıbrıs’tan yapılması planlanan yayını ekip arkadaşlarından Alper Baycın’ın (24) hayatını kaybetmesinden dolayı iptal eden Acun Ilıcalı şu açıklamayı yaptı: “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.”