Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel güçlü kadın rolüyle beklenenden de daha büyük etki bırakacak!

Hande Erçel güçlü kadın rolüyle beklenenden de daha büyük etki bırakacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarnıda yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak Bambaşka Biri dizisi öne çıkıyor. Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği güçlü kadın rolü geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek gibi gözüküyor.

Karışık geçmişini geride bırakarak yepyeni bir hayat düzeni kurmaya çalışan bir kadın savcının, bir cinayeti çözmek için ortaya koyduğu mücadele Hande Erçel için yeni bir oyunculuk sınavı olacak. Güçlü kadın rolünde, etkili bir savcı karakterini canlandırarak hayranlarını şaşırtmaya hazırlanan ünlü oyuncu, yeni sezonun en merak edilen rollerinden birisini üstlendi.

İlk tanıtımıyla ses getiren FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri’nin yeni tanıtımı da yayınlandı. Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin çok iyi bir uyum yakaladığı, ekran enerjisinin güçlü olduğunu sosyal medyadaki paylaşımlardan anlayabilirsiniz.

Hande Erçel güçlü kadın rolüyle beklenenden de daha büyük etki bırakacak! 7

Başarılı oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz’i yıllar sonra yeniden bir araya getiren dizinin yeni tanıtımında hikaye yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde bir araya gelen ve çok sevilen başrol ikilisi, şimdi güçlü bir dram dizisinde yine reyting için büyük bir mücadele örneği sergileyecek.

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir.

Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterini canlandıracağını hatırlatalım.

Hande Erçel ise dişli, gözü pek savcı Leyla karakteri ile şaşırtmaya geliyor.

“Bambaşka Biri”nin yönetmen koltuğunda reyting rekortmeni dizilere imza atan Neslihan Yeşilyurt otururken; senaryosunu gündem yaratan başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık kaleme alıyor.

İlk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi günü FOX izleyicisiyle buluşacak olan Bambaşka Biri’nin kadrosunda ayrıca şu oyuncular da bulunuyor:

” Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre.”