Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel için artık kötü günler bitti, şimdi onun hayatını yaşama dönemi başladı!

Hande Erçel için artık kötü günler bitti, şimdi onun hayatını yaşama dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, son günlerde hem Cannes’daki pozları ile konuşuldu hem de İki Yabancı isimli dizide Burak Deniz ile yeniden partner olmasıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Gençlerin kendisini rol model olarak görmesinin çok önemli bir şey olduğunu belirten oyuncu, Show TV’de Ömür Sabuncu ile yaptığı röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. Hande Erçel, “Bu sektörde 10. senemdeyim. İlk günden beri izleyen, takip eden, ilham olmayı istediğim ve bunun karşılığını gördüm genç kızlar, bende ‘iyi ki bunu yapıyorum, iyi ki bunu yapmaya devam edeceğim’ duygusunu hissettiriyor” diye konuştu.

Genç kızlara ilham kaynağı olabiliyor ise bunun çok gurur verici olduğunu ifade eden Hande Erçel, mutfakta maharetli olduğunu da söyledi. Kuru fasülyeyi güzel yaptığını anlatan oyuncu, ayrıca hikaye yazmak için çabaladığını ama kimseye yazdıklarını göstermediğini ve bu konuda iddialı olmadığını söyledi.

Kız arkadaşları ile baş başa bir yere gitmeyi çok seven Hande Erçel, yalnız kalmak istediği zamanlarda ise gizlice bir yerlere giderek enerji topladığını da anlattı.

Ada çayını çok seven ve güzellik tohumu da yaktığını anlatan Hande Erçel, “Böyle şeylere inanıyorum, o enerji temizliğine ihtiyaç duyuyorum” diye konuştu.

Hande Erçel için artık kötü günler bitti, şimdi onun hayatını yaşama dönemi başladı! 7

Kendisiyle çok uğraşan birisi olmadığını, cildini temizlemeyi sevdiğini ama çok da büyük çaba harcamadığını anlatan Hande Erçel, giyim tarzıyla da dikkat çekiyor.

Oyuncu özellikle siyah kıyafetleri çok sevdiğini, çok renkli birisi olmadığını söyledi. Beyaz, kırmızı ve gece mavisi renklerinde kıyafetleri de severek giydiğini anlatan oyuncu, siyah renge takıntılı olduğunu da ifade etti.

Sosyal medya ortamını bir iş alanı olarak görmediğini söyleyen Hande Erçel, istediği şeyi paylaştığını ve burayı bir iş alanı olarak tarif etmediğini söyledi.

Hayatında zorluklar yaşadığını kabul eden oyuncu, son zamanlarda ise kendisini daha iyi hissediyor ve bunu da şu sözlerle ortaya koyuyor:

“Çok uzun zaman çok zor günlerden geçtim. Öyle bir şeyden geçince insan kendisine diyor ki, ‘devam etmelisin, sen bu zamana kadar nasılsan aynı şekilde devam etmelisin’ diyorsun. O kötü günlerin bittiğini hissettiğimde ‘evet benim hayatım başlıyor’ dedim. Bu son zamanlara denk geldi.”