Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, ‘ikizim’ dediği oyuncu arkadaşına böyle jest yaptı…

Hande Erçel, ‘ikizim’ dediği oyuncu arkadaşına böyle jest yaptı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda karakteriyle gündemde Hande Erçel. Oyuncu, Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki rolüyle çok sevildi. Sosyal medyada da ikilinin yaptıkları paylaşımlar ilgiyle takip ediliyor. Kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da uyumlu bir ikili olan Erçel ve Bürsin, son günlerin en çok takip edilen dizi çiftleri arasında yer alıyorlar.

Romantik komedi tarzındaki dizileriyle gündemden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımlarla da dikkatlerden kaçmıyor. Oyuncu aynı zamanda günlük hayatından da çeşitli paylaşımlarda bulunmakta. Son olarak ise bir başka meslektaşı ile ilgili paylaşımıyla öne çıktı.

Genç kuşak popüler isimler arasında en çok konuşulanların başında gelen Hande Erçel, mütevazi tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Rol aldığı yapımdaki kadın oyuncularla da iyi anlaştıklarını her fırsatta yaptığı paylaşımlarla göstermekte oyuncu.

Bir isim daha var ki Hande Erçel’in hayatında da özel bir yeri var. Kim mi o isim? Şu sıralar Fox’un yeni dizisi Çocukluk ile gündemde olan Burcu Özberk.

Hande Erçel, yeni dizisi başlayan oyuncu arkadaşına bir jest yaparak instagram’dan yaptığı paylaşımla başarılar diledi. Aslında Burcu Özberk ve Hande Erçel iyi arkadaşlar. Hatta ablası Gamze Erçel ile birlikte annesini kaybettikten sonra bir tatile bile çıkmışlardı.

Hande Erçel, kendisine çok benzeyen Burcu Özberk’e ‘ikizim’ diye hitap ediyor paylaşımında.

İşte Hande Erçel’in Burcu Özberk’e mesajı…

Hande Erçel, 'ikizim' dediği oyuncu arkadaşına böyle jest yaptı... 7