Ana sayfa Sosyal Medya Uzun saçlı halini hatırlattı… Özge Özpirinçci’nin pozuna düşen düşene…

Uzun saçlı halini hatırlattı… Özge Özpirinçci’nin pozuna düşen düşene…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci, uzun bir tatilin ardından döndüğü İstanbul’da ilk iş saçlarını kestirmişti. Oyuncunun uzun zaman projeleri nedeniyle kestiremediği saçını sonunda cesaret edip kestirmesi büyük dikkat çekmişti. Kulak hizasında küt kesilen saçları, Özpirinçci’ye bir başka hava verdi ama uzun saçlı hali de hala hatırlanıyor. Oyuncunun son yaptığı paylaşımdaki pozu ise büyük beğeni aldı.

Özge Özpirinçci’yi bu sezon bir başka dizide görecek miyiz, bunun henüz net bir yanıtı yok. Ancak Kadın dizisindeki başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan oyuncunun peşinde pek çok yapımcının olduğunu tahmin etmek de zor değil. Muhtemelen dizi bittikten sonra yeni teklifler aldı.

Hatta Netflix’in ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ projesiyle de anıldı ama proje şimdilik bekliyor. Yeni sezonda bir dijital platformu mu yoksa ekranı mı tercih edecek merakla beklenen Özpirinçci, bu sırada sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Doğal ve samimi halleri, takipçilerinin beğenisini toplayan oyuncu, geçtiğimiz gün ormanlık bir arazide yoga yaparken gördüğü sincap nedeniyle hayli heyecan yaşamış ve instagram sayfasından da paylaşmıştı.

Özge Özpirinçci, bu kez de eski bir fotoğrafını paylaştı instagram’dan. TB etiketiyle yaptığı bu paylaşım takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Uzun saçlı haliyle bir başka görünen oyuncunun bu fotoğraflarına Gökçe Eyüboğlu, Serenay Sarıkaya, Ecem Erkek, Cansu Dere, İrem Sak gibi isimler de beğeni yaptı.

İşte o paylaşım:

✨opulence✨ #tb

Uzun saçlı halini hatırlattı... Özge Özpirinçci'nin pozuna düşen düşene... 8

Uzun saçlı halini hatırlattı... Özge Özpirinçci'nin pozuna düşen düşene... 9