Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Bige Önal, dizide rakipler ama birde onları sosyal medyada görün!

Hande Erçel ile Bige Önal, dizide rakipler ama birde onları sosyal medyada görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile birlikte yakaladığı güçlü uyum ve enerji ile son dönemde çok konuşuluyor. Oyuncu, markaların da en çok ilgi gösterdiği isimlerden birisi…

Instagram’da 19 milyona yaklaşan takipçi kitlesi ile müthiş bir başarının da sahibi olan Hande Erçel, zaman zaman farklı stilini yansıtan pozları ile göz dolduruyor. Oyuncu yüzü olduğu tekstil markasının kıyafetleri ile poz verdi ve hayranlarından 2 milyondan fazla beğeni topladı. Binlerce iltifatın da yağdığı paylaşıma Bige Önal da yanıt verdi.

Hande Erçel ile Bige Önal, dizide rakipler ama birde onları sosyal medyada görün! 9

Sen Çal Kapımı dizisinde bir süredir yer almayan Selin karakteri geri döndü ve Eda’nın elinden de Serkan Bolat’ı adeta kaptı. Eda ve Selin dizide rakipler ama sosyal medyada iki ünlü oyuncu birbirlerine hep destek oluyor.

Hande Erçel ile Bige Önal, dizide rakipler ama birde onları sosyal medyada görün! 10

Hem Bige Önal hem de Hande Erçel birbirlerinin paylaşımlarına yorumlar bırakarak, etkileşimin artmasını sağlıyor. Bige Önal da arkadaşının paylaşımına bomba emojileri ile yanıt vererek, çok beğendiğini ve çok güzel olduğunu bu şekilde ifade etti, ayrıca etkileşimin de yükselmesini sağladı.

Ancak Bige Önal’a yanıt veren Erçel hayranları konuyu dizideki Eda – Selin yarışına getirerek, “Serkan’ın peşini bırak artık” diye yorumlar yaptı.

Hande Erçel ayrıca seksi bir pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncuya daha paylaşımın yapılmasından 3 saat bile geçmemişken gelen beğeni sayısı 1 milyon 300 bine kadar çıktı. Kerem Bürsin de beğenen isimler arasındaydı.

Hande Erçel ile Bige Önal, dizide rakipler ama birde onları sosyal medyada görün! 11

Hande Erçel, “Güneşle bağı olanlar el kaldırsın” şeklindeki etiket ile paylaşımda bulundu.