Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım kötü gidiyor ama Özge Yağız’ın aşk hayatında aldığı karar sevindirecek!

Sol Yanım kötü gidiyor ama Özge Yağız’ın aşk hayatında aldığı karar sevindirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız’ın dizide başlayan aşkı evlilik yolunda! Ünlü oyuncu Özge Yağız, Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Yemin’de canlandırdığı Reyhan karakteri ile ünlenmişti. Dizide Emir olarak izlediğimiz Gökberk Demirci ile aşk yaşayan oyuncu, şimdilerde ise Sol Yanım isimli Star TV dizisinin başrolünde bulunuyor.

Günlük bir diziden, ana akım medyada başrolde yer aldığı bir diziye geçerek aslında sınıf atlayan Özge Yağız, başarılı performansı ve dikkat çeken diksiyonu ile hayranlarından ilgi görüyor. Sol Yanım dizisi, Star TV’nin gün değiştirme kararından sonra büyük düşüş yaşıyor ve reytingler nedeniyle de sıkıntı var…

Özge Yağız’ın güçlü performansı ile övgü aldığı Sol Yanım’da sıkıntılar yaşansa da oyuncunun aşk hayatı tam tersi… Gökberk Demirci ile aşk pozunu instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “değerlim 01 01 2021” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Sol Yanım kötü gidiyor ama Özge Yağız'ın aşk hayatında aldığı karar sevindirecek! 7

Demirci de kalp emojisi ile yanıt vererek, “En değerlim” ifadesini yazdı… İkinin bu etkileşimi de hayranlarından büyük destek gördü. 400 binden fazla beğeni yapılan paylaşıma bırakılan yorumlarda ise “Bizim değelimiz de sizsiniz” diyen takipçiler, ikiliye mutluluklar diledi.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin evlilik yolunda olduğu da geçtiğimiz ay Demirci’nin yaptığı açıklamalarla ortaya çıkmıştı.

Gökberk Demirci, Özge Yağız’a evlilik teklifinde bulunduğunu röportajında ifade etmişti. Çiftin nikah tarihi belli değil ama evlilik kararı aldıkları net. Gökberk Demirci, “Tarih yok. Birazcık gidişata bıraktık kendimizi. İkimiz de aynı işi yapıyoruz. Malum tempo, şartlar. Biz artık zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz. Şartlar ne zaman gösterir ise en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuşmuştu.

Gökberk Demirci, “Her şeyi, bir insanda olabilecek her şey” diyerek sevgilisinin her yönünü çok beğendiğini ifade etmişti. O röportajı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.