Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde her şeyin aşırısı zarar! Kıvılcım’ın yaptıklarına herkes şaşıracak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde her şeyin aşırısı zarar! Kıvılcım’ın yaptıklarına herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti, milyonların ilgisini çekerken, oyuncular da sürekli göz önünde bulunuyor. Dizinin hikayesinde kadına şiddeti meşrulaştırma iddiası üzerinden Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun vermiş olduğu 5 bölüm yayın durdurma cezası da son dönemde çok konuşuluyor. Geçtiğimiz Cuma günü dizinin 23. bölümü mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrasında ekrana gelebildi.

Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanırken özellikle de Barış Kılıç’ın canlandırdığı Ömer ile, Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterlerinin hikayede neler yaşayacakları da merak ediliyor. Zira, Kıvılcım ile Ömer’in arasında sıkıntılı bir süreç yaşanacak ve bu durum 24. bölümde daha çok öne çıkacak.

Evrim Alasya, uzun yıllardır setlerde elde ettiği tecrübenin de verdiği birikim ile Kıvılcım karakterinin hislerini ekran başındaki izleyicilere yansıtma konusunda gayet başarılı. Bunun en önemli nedenlerinden birisi de karakteri özümsemiş ve ön yargısız şekilde yansıtıyor olması.

Kızılcık Şerbeti dizisinde her şeyin aşırısı zarar! Kıvılcım'ın yaptıklarına herkes şaşıracak! 7

Ancak Kıvılcım karakterinin haline eleştiri getirmekten de çekinmeyen Evrim Alasya, her şeyin fazlasının zarar olduğunu vurgulayarak, şunları anlattı:

“Kıvılcım’ı herkes biliyor zaten. Ben de her yerde Kıvılcım’ı anlatıyorum zaten. Seyirci bence benden daha hakim Kıvılcım’a. Çok katı bir kadın, her yerde herkese bodoslama dalan bir kadın. Olumsuz yönünü sorarsanız, bunu söyleyebilirim. Belirli bir hayatta adalet duygusu, hayat görüşü var ama herkese bunu dayatmak doğru bir şey değil tabii ki.”

Kıvılcım karakterinin en belirgin özelliği adalet duygusunun çok güçlü olması. Ancak bu duygunun hikaye içinde yaratacağı yeni sorunların da haberini Evrim Alasya verdi.

Dizinin içinde Kıvılcım karakteri üzerinden önemli değişimler yaşanacağını oyuncunun şu sözlerinden çıkartabilirsiniz:

“Olumlu olarak da adalet duygusunu seviyorum. Ama her şeyin aşırı felakettir. Hakikaten onun aşırı adalet duygusu, ilerleyen bölümlerde de göreceğiz, etrafındakilere de bir süre sonra zarar vermeye başlıyor. Oralarda şirazesi kayıyor Kıvılcım’ın…”

Acaba Kıvılcım’ın aşırıya kaçan adalet duygusu çevresindeki insanlara ne şekilde yansıyacak ve nasıl zararlar verecek? Bunun detaylarını yeni bölümlerde görebilirsiniz, ama Evrim Alasya’nın sözleri bu sahnelerin çok heyecan verici olacağını anlatıyor .