Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile iddia ne oldu? Kerem Bürsin hastalandı, iddia ertelendi! Sen Çal Kapımı öncesi sürpriz

Hande Erçel ile iddia ne oldu? Kerem Bürsin hastalandı, iddia ertelendi! Sen Çal Kapımı öncesi sürpriz

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin çok sevilen romantik komedi dizisinde uyumlu partnerlikleriyle dikkat çeken Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yeni bölüm öncesi izleyenleri heyecanlandıran bir videoya imza attılar yine! İkili her ne kadar aralarında bir aşk olduğu şeklinde magazinde yer alsalar da kamera arkasındaki arkadaşlıklarıyla dikkat çekmeye devam ediyorlar.

İkilinin dizinin setinde çektikleri videoları instagram’da paylaşmaları, hayranlarını adeta çıldırtıyor! İki oyuncu yeni bir video ile geçtiğimiz günlerde girdikleri iddianın ne olduğuna da açıklık getirdiler. Aslında Hande Erçel’in çok da gönüllü olmadığı ama Kerem Bürsin’in biraz emrivaki yaptığı iddia sonrası herkes merakta kalmıştı.

Bugün (26 Ağustos) çektikleri videoda Kerem Bürsin’in nezleli sesi dikkat çekerken, iddiayı devam ettirememelerinin nedeni de anlaşıldı. Kerem Bürsin de hasta olduğu için beklediklerini söyledi. “Hande iddiamızı yaptık mı?” diye soran Bürsin’e “Daha yapmadık” yanıtını veriyor Hande Erçel.

İkilinin videodaki konuşmalarında Hande Erçel “İddiamızı yapmadık çünkü hastaydın” sözleriyle kendisinin de gönüllü olduğunu ortaya koymuş oldu. Kerem Bürsin de “Evet hastaydım” diyerek doğruladı.

Hande Erçel ile iddia ne oldu? Kerem Bürsin hastalandı, iddia ertelendi! Sen Çal Kapımı öncesi sürpriz 9

Peki neydi ikilinin iddiası? Geçtiğimiz günlerde çektikleri bir videoda Kerem Bürsin, Erçel’e “Bir şeye karar verdik. Hazır mısın? Neye? Bir iddiaya gireceğiz Hande ile. İddiayı kaybeden kişi, mesela sen kaybettin, ben telefonunu alacağım, telefonundaki fotoğraflardan istediğimi seçip senin hesabında paylaşacağım. Ben kaybedersem sen istediğin fotoğrafımı seçip koyacaksın” önerisini yapmıştı. Erçel o videoda bu konuya karşı çıkmıştı ama aradan geçen bir hafta içinde kabul ettiği de anlaşıldı.

Hande Erçel ile iddia ne oldu? Kerem Bürsin hastalandı, iddia ertelendi! Sen Çal Kapımı öncesi sürpriz 10

Ne üzerine bir iddiaya girişecekler o henüz net değil ama kim kaybederse telefonundaki herhangi bir resmin sosyal medyada yayılmasına da engel olamayacak! Bakalım Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in bu tatlı atışmalarının sonucu ne olacak!

Bu arada partnerine takılan Bürsin “Bu akşam 9. bölüm…” sözleriyle Hande Erçel’i yine esprili bir şekilde kızdırmaya başladı.

Hande Erçel ile iddia ne oldu? Kerem Bürsin hastalandı, iddia ertelendi! Sen Çal Kapımı öncesi sürpriz 11

Erçel, bu akşam yayınlanacak bölümün 7. bölüm olduğunu vurgularken Kerem Bürsin yine “9. bölüm” diyerek çekişmeye başladı. İkilinin bu eğlenceli videoda bu akşam yayında 5 dakika önce ‘live’ yapacaklarını söylemeleri de takipçilerini muhtemelen büyük mutlu edecek bir haberdi.

İşte Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in son videoları: