Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, Atiye dizisinden son haberi bizzat kendisi paylaştı…

Beren Saat, Atiye dizisinden son haberi bizzat kendisi paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in orjinal Türk dizisi olan Atiye’nin 3. sezon çekimleri bir süre önce başlamıştı. Beren Saat’in Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger ile rol aldığı Atiye dizisi, Göbeklitepe’nin de içinde olduğu fantastik bir hikayeyi anlatıyor. Atiye karakterini oynayan Beren Saat, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Bilindiği gibi Atiye 1. sezon Aralık ayında yayınlanmıştı. 2. sezonu heyecanla beklenen diziyle ilgili müjde de kısa bir süre önce gelmişti. Çekimleri çok önce yapılan 2. sezon 10 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. The Gift ismiyle dünyanın pek çok ülkesinde izlenebilen diziye ilgi de büyük.

3. sezon çekimleri bir süre önce başlayan diziden Beren Saat’in yaptığı son paylaşım ise dikkat çekti. Saat, dizinin setinde teknik ekip ile pozlar verdi. Beren Saat’in “Paydos” notunu düştüğü fotoğrafta ekiple birlikte samimi pozları dikkat çekti. Doğallığı ve keyifli hali fotoğraflara da yansıyan ünlü oyuncunun paylaşımı aşağıda.

Bu arada dizinin çekimlerine 4 hafta ara verildiği öğrenildi. Beren Saat, 3. sezon çekimlerine ara verildiğini bu fotoğrafla bizzat kendisi duyurmuş oldu. Atiye dizisinin 3. sezon ilk blok çekimleri tamamlandı. Henüz sezon çekimleri bitmedi ama 24 Eylül’de yeniden başlaması bekleniyor…

Beren Saat, Atiye dizisinden son haberi bizzat kendisi paylaştı... 7

Dizinin konusu:

İstanbullu bir ressam olan Atiye, evrensel sırları ve aynı zamanda kendi geçmişiyle bağları olan bir arkeolojik sit alanını keşfetme macerasına atılıyor. Dizinin ilk sezonu 27 Aralık 2019’da 8 bölüm olarak Netflix’te yayınlandı.