Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde dehşet veren son! O yüzük, her şeyi anlatıyor!

Yargı dizisinde dehşet veren son! O yüzük, her şeyi anlatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.om/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölüm sonunda izleyiciyi hiç beklemediği bir sonla karşılaştırdı! Dizide yaşanan gelişme sonrası herkesin aklındaki soru, aslında siyah taşlı bir yüzükte saklıydı!

56. bölümü yayınlanan dizide Pars Savcı’nın aniden ortadan kaybolması sonrası izleyici, başına neler geldiğini anlamaya çalıştı. Rıdvan’ın bir zanlının yerine geçmesi ve sonrasında öldürülmesinden kendisini sorumlu tutan Savcı, büyük acı yaşamıştı. İstifa dilekçesini yazarak gitme kararı alan Pars, 56. bölümde Rıdvan’ın cenazesine bile gelmeyince herkes endişelendi. Derya, Ilgaz, Eren ve Ceylin’in izini bulamadıkları Savcı’nın akıbeti, bölüm sonunda ortaya çıktı!

Dizide Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, yaşanan deprem faciasının ardından sağlık sorunlarını ve ailesiyle birlikte olma isteği nedeniyle Ay Yapım’a ayrılma kararını bildirmiş ve sağlık raporu sonrası da diziden ayrılmıştı.

Yargı dizisinde dehşet veren son! O yüzük, her şeyi anlatıyor! 9

Dizinin senaristi Sema Ergenekon’un, Pars’ın hikayesine nasıl son vereceği merak konusuydu. 12 Mart Pazar akşamı yayınlanan 56. bölüm sonunda, dehşet bir sonla Pars’ın diziden ayrıldığı ortaya çıktı! Kapalıçarşı’da bir kuyumcunun dükkanının kapısını açtığında kesik bir el ve üzerinde “Bütün sevdiklerini tek tek” notunu buldu…

Yargı dizisinde dehşet veren son! O yüzük, her şeyi anlatıyor! 10

Bu kesik elin kime ait olduğu ise parmağındaki yüzükte saklıydı! Dikkatli izleyenler, bu yüzüğün Pars’ın hiç çıkarmadığı siyah taşlı özel tasarım bir yüzük olduğunu anladı. Pars’ın elindeki yüzüğü, istifasını yazarken de son sahnesinde görmüştü izleyenler.

Yargı dizisinde dehşet veren son! O yüzük, her şeyi anlatıyor! 11

Pars karakterinin diziden aniden gidişi, oyuncunun isteği ile gerçekleşti. Bu arada Mehmet Yılmaz Ak’ın, deprem sonrası yaşadığı çöküntü ile sağlık problemleri nedeniyle ayrılması kararına Senarist Sema Ergenekon da tepki vermişti. Yaptığı bir paylaşımda, dizide Eren’e hayat veren eşi Uğur Aslan’ın, depremde Hatay’da abisi, yengesi, yeğenleri ve kuzenini kaybetmesine karşın diziye devam ediyor olmasını işaret ederek Mehmet Yılmaz Ak’ın gidişine eleştiri yöneltmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından hikayeyi değiştirmek durumunda kalan Sema Ergenekon’un, Pars karakterini bir cinayetle diziden göndermesi de ‘acı intikam’ olarak yorumlanıyor sosyal medyada. Yine de izleyici, Pars karakterine böyle bir sonu yakıştıramıyor…