Ana sayfa Sosyal Medya Seyran ve Ferit listede bile yok! Kardeşlerim’in 3 çifti ilk 5’te, iki dizinin çiftleri de listede!

Seyran ve Ferit listede bile yok! Kardeşlerim’in 3 çifti ilk 5’te, iki dizinin çiftleri de listede!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin oyuncuları, sosyal medyada da çokça konuşuluyorlar. Hem dizideki partnerleri ile hem de dizileriyle öne çıkan isimler arasında genç kuşak oyuncular şu sıralar popülerlik konusunda, daha deneyimli isimlerin önüne geçmiş durumda!

Atv’de Cumartesi akşamları yayınlanan ve 3. sezonuyla da beğeniyle izlenen Kardeşlerim dizisinin genç kuşak oyuncuları, sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izleniyor, haklarında binlerce yorum yapılıyor.

Özellikle dizinin Asiye ve Doruk karakterlerine hayat veren ikilisi Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, sosyal medyada popüler olma konusunda meslektaşı olan büyüklerini çoktan geride bırakmış durumda! Bazı kuruluşlar tarafından gelen mesajlar, yorumlar, paylaşımlar üzerinden ileti sayıları baz alınarak yapılan ölçümlerde bu iki ismin öne çıktığı görülmekte.

Çift olarak çok sevilen Asiye ve Doruk, aynı zamanda sosyal medyada en popüler dizi çifti olarak da uzun zamandır sınırları zorladılar! Zaman zaman yerlerini başkalarına vermiş olsalar da Somera tarafından haftalık olarak hazırlanan listelerde son dönemde yine ilk sırada yer alıyorlar!

Seyran ve Ferit listede bile yok! Kardeşlerim'in 3 çifti ilk 5'te, iki dizinin çiftleri de listede! 9

Bu arada dizinin sevilen iki diğer ismi de ilk 5 listesinde! Süsen ve Ömer karakterlerine hayat veren Lizge Cömert ve Ömer Yiğit Koçak da partner olarak çok seviliyorlar. 01-08 Mart tarihlerini kapsayan ölçümde Asiye ve Doruk çiftine 617 bin 955 ileti gelirken, Süsen ve Ömer’e 559 in 088 ileti geldi. İlk iki sırayı Kardeşlerim dizisinin çifti alırken 3. sırada ise Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih çifti var!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti’nin beğeniyle takip edilen başrolleri. İki genç oyuncu, Cuma akşamları yayınlanan dizideki oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Çifte gelen ileti sayısı ise 418 bin 782…

Seyran ve Ferit listede bile yok! Kardeşlerim'in 3 çifti ilk 5'te, iki dizinin çiftleri de listede! 10

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet de sosyal medyada çok konuşulan bir yapım olmaya devam ediyor. Dizide Halil İbrahim Ceylan ve Gürcistan asıllı Nana Stambolishvili’nin hayat verdikleri Nana ve Yaman çifti de izleyenlerin favorisi olmayı sürdürüyor! Bir haftalık süre içinde ikiliye gelen ileti sayısı ile 329 bin 401…

Seyran ve Ferit listede bile yok! Kardeşlerim'in 3 çifti ilk 5'te, iki dizinin çiftleri de listede! 11

Yine Kardeşlerim dizisinin çifti Aybike ve Berk de ilk 5 listesinde son sırada yer alıyor. Aybike ve Berk’i oynayan Melis Minkari ile Recep Usta da son dönemin başarılı genç kuşak oyuncuları arasında dikkatleri çekmekte. ‘En Popüler Çiftler’ kategorisinde çifte 311 bin 545 ileti geldiği görülüyor tabloda.

Bu tabloda yer almayan Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit’i ilk 5’e bir süre girdi. Fakat ekranın sezon boyunca en çok izlenen, en yüksek reytingli dizisinin çiftinin, en popüler çiftler listesinde ilk 5’e bile son dönemde girememiş olması ilginç bir sonuç oluşturuyor! Seyran ve Ferit’e hayat veren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayran kitlesi, anlaşılan Kardeşlerim, Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizilerinin izleyenleri ve oyuncuların hayranları kadar etkin olamıyor sosyal medyada…