Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel transparan gömleği ile yaz enerjisini sergiledi!

Hande Erçel transparan gömleği ile yaz enerjisini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, marka yüzü olduğu giyim firmasının kıyafetleri ile pozlarını sosyal medyada yayınlıyor. Yaz enerjisini şimdiden takipçilerine aşılayan oyuncu, güzelliği ile de birçok iltifat aldı.

Transparan gömleğiyle beğenileri toplayan Erçel, 1 saat içinde 450 binin üzerinde beğeni aldı.
Geçtiğimiz gün paylaştığı reklam filmiyle de büyük beğeni toplayan oyuncu, “Bu hayat benim. Sade iken de gösterişli iken de. Gece de gündüz de. Bugün de benim, yarın da. Hayal kurarken de gerçeği yaşarken de” şeklindeki reklam mesajı ile de dikkat çekmişti.

blank

Koronavirüs salgını öncesinde 2 farklı proje ile anlaşan oyuncu, sevgilisi Murat Dalkılıç ile birlikte karantina döneminin bitmesini bekliyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yeni bir dizide buluşacağı Mart ayının başlarında biliniyordu. Ancak koronavirüs salgını yaşanınca dizinin akıbetine yönelik merak artmıştı. MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı isimli dizide her şey yolunda. Dizide Mayıs sonunda çekimlere başlanması bekleniyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin nasıl bir uyum yakalayacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu Ali Atay ile birlikte Blu TV için tasarlanan Yarım Kalan Aşklar Dairesi isimli projede de yer alması bekleniyor.