Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki İki Yabancı için Fox TV’nin beklentisi çok yüksek!

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki İki Yabancı için Fox TV’nin beklentisi çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Hande Erçel ve Burak Deniz yeniden aynı sette buluştu. Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde birbirlerine çok yakıştırılan ikili, yıllar sonra bu sefer İki Yabancı isimli diziyle yeniden hayranların karşısına çıkacak.

Fox TV için yeni sezonda en iddialı projelerin başında İki Yabancı geliyor. 1 yıldır konuşulan ve hazırlıklarına da erken başlanan projenin çekimleri devam ediyor. Fox TV, diziye büyük önem veriyor ve yeni sezonda güçlü bir reyting çıkışı bekliyor.

Hande Erçel’in sosyal medyada müthiş bir popülerliği elinde bulundurması ve yaptığı her paylaşım ile gündemi sarsması İki Yabancı dizisinin gündeme daha fazla gelmesine de neden oluyor.

Burak Deniz de son yılların büyük çıkış yapan erkek oyuncularından birisi ve Aşk Laftan Anlamaz dizisinde çok iyi anlaştığı Hande Erçel ile de güçlü bir uyum sergiliyor. Dizi ile ilgili beklentilerin yüksek olması normal ama dizi izleyicileri her şeyden önce hikayeye bakacaktır.

İki Yabancı dizisinde çekimler sürüyor ve setten gelmeye başlayan bilgiler ile fotoğraflar da ilgiyi artırıyor. Neslihan Yeşilyurt gibi tecrübeli bir yönetmenin projenin başında olması da büyük bir avantaj olarak gözüküyor.

Savcı Leyla olarak izleyeceğimiz Hande Erçel, dizinin hikayesinde oldukça ciddi bir görüntü sergileyecek. Televizyoncu Kenan olarak ise Burak Deniz yine dikkatleri çeken bir performans ortaya koyacaktır.

Ethem Özışık gibi güçlü bir senaristin elinden çıkan İki Yabancı dizisini yurt dışındaki Türk dizisi hayranları da heyecanla bekliyor. Özellikle de Hande Erçel’in dünya çapında yayılmış olan hayranlarının bu proje için aylardır yoğun bir sosyal medya etkileşimi oluşturduğunu da görmekteyiz.

Tüm bu detaylara bakıldığı zaman İki Yabancı dizisi sezona müthiş bir başlangıç yapıp, reytingleri ile Fox TV’yi memnun etmeli. Aksi durumda bu büyük beklentiler reytinglerin düşük gelmesi ile bir anda büyük bir hayal kırıklığına da neden olabilir.