Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan enerjisi güzel ama Ya Çok Seversen reytingleri kötü!

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan enerjisi güzel ama Ya Çok Seversen reytingleri kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Ya Çok Seversen dizisi büyük beklentiler ile yaz ekranında izleyicilerle buluştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yurt dışında Arap ülkeleri ile Rusya’da gösterilecek olması önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Ancak diziye yönelik olarak Türkiye’de izleyicinin ilgisinde yaşanan azalma da reytinglere yansıdı.

Ya Çok Seversen dizi projesi uzun süre konuşulan, özellikle de Kerem Bürsin’in dünya çapında geniş bir coğrafyaya yayılan hayran kitlesinin büyük ilgisini çeken bir yapım oldu. Hala bu ilgi devam ediyor ve sosyal medyada paylaşılan yüz binlerce mesaj, hayranların desteğinin devam ettiğini ortaya koyuyor.

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin ikilisinin çok iyi partner olduklarını da hem setten paylaşılan görüntüler hem de dizinin sahnelerindeki performanslar kanıtlıyor.

Ancak ikilinin bu güçlü uyumu ve yurt dışından gelen inanılmaz desteğe rağmen, dizinin Türkiye’deki reyting sisteminde elde ettiği sonuçlar şaşırtıcı derecede kötü…

Yaz döneminin flaş projesi olması beklenen Ya Çok Seversen, sıradan dizilerden daha iyi reyting alamıyor. Yani reytinglere bakıldığı zaman izleyicilerin projeye o kadar da çok ilgi göstermediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Sosyal medyadaki müthiş etkileşim dalgasının, yurt dışı satışlarının artmasının veya diziyle ilgili iki başrol oyuncusunun çok eğlenceli videolarının çok izlenmesinin reytinglere pek de bir katkısı yok.

Sonuç olarak, dizinin reytinglerde iyi sonuçlar alamamasının önemli bir yan etkisi olacaktır. Kanal D’nin diziyi ne kadar da sürdüreceği bilinmez ama yaz dönemini aşıp da kış sezonunda yayınlanmasını da şu aşamada kimsenin beklememesi gerektiğini söyleyebiliriz.