Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Burak Deniz’in yeni dizisi Bambaşka Biri dünyayı etkilemeye başladı!

Hande Erçel ve Burak Deniz’in yeni dizisi Bambaşka Biri dünyayı etkilemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bambaşka Biri isimli yeni Fox TV dizisinin yayınlanmasına az bir zaman kaldı. 11 Eylül pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacağı duyurulan dizinin çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor.

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisi de Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizi projesinden 7 yıl aradan sonra yeniden izleyicilerle bir araya gelecek. İkilinin hayranları sadece Türkiye’de değil, dünya çapında heyecanla yeni projeyi bekliyor.

Instagram hesabında 31 milyondan fazla takipçisi bulunan Hande Erçel, Türkiye’de en çok takipçiye sahip oyuncuların başında geliyor. Burak Deniz’in takipçi sayısı da 7 milyona yaklaştı. İki genç oyuncunun yeniden bir dizide başrolde yer alacak olması kadar, Bambaşka Biri isimli dizinin tanıtımları da izleyicileri çok etkiledi.

Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok farklı bölgesinde Bambaşka Biri dizisiyle ilgili binlerce paylaşım yapılıyor. Hindistan’dan tutun da Şili’ye kadar farklı ülkelerde, farklı kültürlerde Türk dizisi hayranları bulunuyor. İşte bu hayran kitlesi için Bambaşka Biri isimli yeni dizinin büyük bir heyecan yarattığını sosyal medya paylaşımlarından anlayabilirsiniz.

Hindistan’da yayınlanan Elle dergisinin bu ülkedeki versiyonunda da Bambaşka Biri dizisinin tanıtım yapılması önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekti.

Ormanda vahşice işlenen bir cinayeti soruşturan savcı Leyla karakterinde Hande Erçel hayranlarının karşısına güçlü bir kadın karakteri ile çıkacak.

Düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan gazeteci Kenan karakterinde ise Burak Deniz yine karizmasıyla dikkatleri çekecek.

Leyla ve Kenan karakterlerinin birbirlerinden etkilenmesi ile büyük bir aşk hikayesinin de bu güçlü dram dizisinde izleyicileri etkilemesi bekleniyor.