Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri çakılan Sol Yanım dizisi devam edecek mi, yeni bölüm yayınlanacak mı?

Reytingleri çakılan Sol Yanım dizisi devam edecek mi, yeni bölüm yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle bu sezon buluşan Sol Yanım, bir gençlik dizisi olarak dikkatleri çekti. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile göz dolduran yapım, genç isimlerin güçlü performanslarını sergilediği bir dizi olarak öne çıkmış bulunuyor.

Sol Yanım, perşembe akşamları yayınlanırken, kemik bir izleyici grubunu kendisine bağlamıştı. Ancak Star TV, 2 hafta önce dizinin gününü çarşambaya aldı ve işler fazlasıyla karıştı. Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizinin 9. ve 10.bölümlerinin reytingleri çok düşük geldi.

Yeni gününde kemik izleyicilerini bile kendisine çekmeyi başaramayan Sol Yanım dizisinin düşen bu reytingleri de izleyicilerde final endişesi yarattı. Peki Sol Yanım dizisinin akıbeti ne durumda? Şimdilik Star TV diziyi yayınlama konusunda ısrarcı gibi görünüyor.

Son 2 bölümün reytingleri kötü geldi ama düzelir umudu da var. Son Yanım’ın 11. yeni bölümünden de fragman yayınlandı ve 10 Şubat Çarşamba akşamı yeniden izleyici karşısına çıkacağı netleşti.

Sol Yanım için 11. bölüm son şans mı bilinmiyor? Zira, Star TV kendi aldığı karar sonrasında dizinin durumu kötüleşti. Bu noktada ne kadar sabır gösterilir, çok da fazla beklenti sahibi olmamak lazım. Zira Star TV, bu sezon üst üste dizilerini düşük reytingler nedeniyle bitirmekte çekinmedi.

Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil kanalın performansı düştüğü için yayından kaldırdığı diziler olarak dikkat çekiyor. Sol Yanım hayranları da bu yüzden endişelenmekte çok haklı.

İşte 10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin 11. bölüm fragmanı: