Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine bazı hayranlarının yüreklerini hoplatacak!

Hande Erçel yine bazı hayranlarının yüreklerini hoplatacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler genç kadın oyuncularından birisi olan Hande Erçel, sosyal medyada son derece aktif bir isim. Oyuncunun instagram sayfasından şu anda 17,8 milyon takipçisi var. Pek çok kişiye nasip olmayacak bir takipçiye sahip Hande Erçel.

Durum böyle olunca yaptığı tüm paylaşımlar da haliyle olay oluyor, çok konuşuluyor ve böylece de hiç gündemden düşmüyor. Özellikle yaz sezonunda başlayan ve hala devam eden Fox TV’deki dizisi Sen Çal Kapımı ile de konuşulmakta.

Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizideki Eda karakteriyle çok beğenilen oyuncu, sosyal medyada takipçilerinin paylaşımlarıyla birlikte hemen her hafta ‘en popüler, en çok konuşulan isim’ listelerinde de birinci sırada gelmekte.

Hande Erçel, oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve giyim tarzı ile de hayranlarının markajında. Yaşıtları veya daha gençler arasında giyim tarzıyla gündemden düşmeyen oyuncu, hayranlarının sıkı takibinde.

Hande Erçel’in son yaptığı paylaşımlar arasında dikkat çeken biri de kırmızı bir elbise ile verdiği pozu oldu. Zaman zaman kıyafetlerini giydiği stilist Nilay Meral’e atıfta bulunan oyuncu, mini ve straplez tarzdaki kıyafetiyle pek çok hayranının yüreklerini hoplattı.

İşte Hande Erçel’in kırmızı elbisesiyle dikkat çektiği o paylaşımı:

Hande Erçel yine bazı hayranlarının yüreklerini hoplatacak! 7