Ana sayfa Güncel Haberler Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye’ye bağladı, sevgilisi de yayınladı!

Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye’ye bağladı, sevgilisi de yayınladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteriyle gündemden düşmüyor. Salı akşamlarının yeni fenomen dizisi haline gelen Masumlar Apartmanı’nda, temizlik hastalığına tutulan Safiye’ye karşı, Ezgi Mola’nın günlük hayattaki kimi halleri de espri konusu oluyor.

Bazı arkadaşlarının zaman zaman sosyal medyadaki esprili paylaşımlarına, sevgilisi Mustafa Aksakallı da eşlik ediyor. Evdeki temizlik takıntılarıyla sosyal medyanın gündemine gelen Ezgi Mola, kendi kendisiyle dalga geçmeyi de başaran bir isim.

Oynadığı karakter gibi travmatik bir durum yaşamasa da Ezgi Mola’yı tanıyan, takip edenler, onun ne kadar titiz birisi olduğunu da artık biliyor.

Evdeki bu temizlik halleri de sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın kimi zaman gizli gizli çektiği videolar ve fotoğraflarla ortaya çıkıyor.

Son olarak Aksakallı, 21 Aralık günü niyetlerin dilendiği özel bir gün olması sebebiyle nar fırlatan Ezgi Mola’yı çekmiş. Mola, elindeki narı apartman boşluğunda kırıyor.

Ancak tabii fırlatış şekli nedeniyle her yeri de batırıyor. Sonrasında da eline bezi alıp bir güzel temizliyor oyuncu. Bu anları paylaşan Ezgi Mola, sevgilisi gibi paylaşımına düştüğü notlara yine esprili yorumlar katıyor.

Bu anları görüntüleyen sevgilisi Mustafa Aksakallı “Yanlamasına…” diyerek Mola’nın narı atış şekline gülüyor. Mola da aynı paylaşımı kendi story’sinde repost etmekte.

“Bereket için nar mı attım, gülle mi?” diyerek esprili üslubuyla güldüren oyuncu, yerleri de bir güzel silerken görülüyor. İşte o paylaşım:

Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi de yayınladı! 30

Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi de yayınladı! 31

Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi de yayınladı! 32

Niyet içindi ama ortalık battı! Ezgi Mola yine Safiye'ye bağladı, sevgilisi de yayınladı! 33