Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, yine en önde! IMDB sıralamasında Türk oyunculardan bakın hangileri listede?

Hande Erçel, yine en önde! IMDB sıralamasında Türk oyunculardan bakın hangileri listede?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türkiye’de çekilen dizilerin yurtdışında son yıllarda büyük rağbet görmesinin ardından Türk oyuncular da dünyada daha çok tanınır oldu. Dizilerimizin Latin Amerika ülkelerinden Ortadoğu’ya kadar pek çok bölgede yaygın olarak izlenmesi, Türk oyuncular açısından ayrı bir avantaj da sağlıyor. Gittikleri pek çok ülkede dünya starı olarak karşılanmaya başlanan oyuncular, özellikle dijital platformların yaygınlaşması ve Türkiye’de çekilen dizi ve filmlerin de dikkati çekmesiyle birlikte hayran sayısını arttırmaktalar.

Sosyal medyada pek çok isim gündeme geldikleri dizi ve filmleriyle dünyada da TT olmayı başarıyor. Hayran kitlelerini giderek büyüten Türk oyuncular, Netflix ve Disney Plus ile birlikte Bein Connect, Amazon Prime gibi platformlar için çekilen yapımlarla da dünyada tanınma katsayılarını arttırmaya devam ediyorlar.

Filmler, diziler, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir bilgi bankası olan IMDB’nin düzenli olarak yapılan Starmetre sıralamalarına uzun süredir Türk oyuncular da giriyor.

IMDB Starmetre’deki Türk oyuncuların bu haftaki sıralamasında yer alan isimler de dikkat çekiyor. Starmetre, imdb’de oyuncuların sitedeki tıklanma sayısı ve popülaritesi ile alakalı sıralamayı veren bir istatistik.

Hande Erçel, yine en önde! IMDB sıralamasında Türk oyunculardan bakın hangileri listede? 8

Haftanın verilerine göre Hande Erçel, popülaritesi en yüksek Türk oyuncular arasında ilk sırada yer almakta. O’nu takip eden isim ise şu sıralar Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi ile gündemden düşmeyen Tuba Büyüküstün.

Kıvanç Tatlıtuğ da en son Netflix için çekilen Yakamoz S-245 dizisi ve Aşıklar Bayramı filmi ile konuşuldu. Hazal Kaya, yine Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ve Disney Plus’ta gösterilen filmi “Benden Ne Olur?” ile gündemde.

İtalya’daki yeni dizisi ve Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisiyle konuşulan Can Yaman da lisetinin 5. sırasında. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminden sonra Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle gündemde olan Demet Özdemir de 6. sırada.

Hande Erçel, yine en önde! IMDB sıralamasında Türk oyunculardan bakın hangileri listede? 9

Hazar Ergüçlü ise 7. sırada giriyor listeye. Oyuncunun son dönemde çok konuşulmasını sağlayan film, Netflix’te yayınlanan Gönül oldu. Kerem Bürsin de en son Sen Çal Kapımı dizisinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasının ardından dünyanın pek çok ülkesinde popüler bir isim haline gelmişti. Son olarak İspanya’ya yaptığı ziyaretlerinde de Hollywood starı gibi karşılanıyor oyuncu. Bürsin de imdb’nin starmetre listesinde 8. sırada…

Listenin devamında ise İbrahim Çelikkol 9. ,Esra Bilgiç 10., Pınar Deniz 11., Aras Bulut İynemli 12., Dilan Çiçek Deniz 13., Beren Saat 14. ve Cansu Dere de 15. sırada…