Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in kamera arkası halleri, Bir Peri Masalı başlamadan gündem oldu!

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in kamera arkası halleri, Bir Peri Masalı başlamadan gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in yer aldıkları Bir Peri Masalı isimli dizi 28 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü ile başlayacak. Son alınan karar ile birlikte dizinin yayın tarihi de bir hafta ileriye atılmış oldu. Bir süredir tanıtımları ekrana gelen dizi, izleyenlerde merak uyandırdı. Boz ve Tekin partnerliği, tanıtım ve fragmanlarla birlikte şimdiden izleyici tarafından beğenilmiş görünüyor. Yapılan yorumlarda dizinin başrollerinin uyumu ayrıca övgüler alırken, merak uyandıran hikayesi ile de izleyicinin dikkatini çeken bir yapım.

Bir Peri Masalı dizisi ile uzun zaman sonra yeniden ekrana dönüyor Alina Boz. En son Maraşlı dizisindeki Mahur rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu, geçtiğimiz sezon ekranda yoktu. Alina Boz’un bu kez bambaşka bir karaktere hayat verdiği Bir Peri Masalı dizisi, bulduğu para ile zengin olan ve yaşamak istediği hayat için türlü oyunlar çeviren bir kızın hikayesini anlatıyor.

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in kamera arkası halleri, Bir Peri Masalı başlamadan gündem oldu! 8

Sadakatsiz dizisinde oynadığı Selçuk karakteri ile oyunculuğu çok beğenilen Tarık Emir Tekin de bu sezon yine farklı bir karakterle dönüyor. Kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran Zeynep’in bir çanta dolu para bulması sonrasında değişen hayatında yaşayacakları anlatılıyor. Tarık Emir Tekin’in başrol erkek oyuncu olarak hikayedeki ‘zengin adam’ rolü de merak konusu.

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in kamera arkası halleri, Bir Peri Masalı başlamadan gündem oldu! 9

Med Yapım imzalı dizinin senaryosunu Deniz Akçay kaleme alırken, Çağıl Bocut ile Merve Çolak da yönetmenliğini üstleniyor. Kadrosunda ayrıca Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan da rol aldıkları dizi, önümüzdeki hafta ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Bu arada dizinin başlamasından önce afiş çekimleri için bir araya gelen oyuncuların kamera arkası videosu paylaşıldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören videoda Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in kamera arkasındaki eğlenceli halleri, setteki enerjilerinin de tuttuğunu gösteriyor.

İşte merakla izlenen o video…