Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, adını kullanarak çekiliş yapılan sahte hesaplar için uyardı! Şükran Ovalı, Masumlar Apartmanı oyuncularına seslendi!

Hande Erçel, adını kullanarak çekiliş yapılan sahte hesaplar için uyardı! Şükran Ovalı, Masumlar Apartmanı oyuncularına seslendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımla iki oyuncunun dikkat çeken mesajlarına bir göz atalım. İlk sırada Hande Erçel var. Oyuncu, Sen Çal Kapımı isimli diziyle şu sıralar gündemden düşmüyor. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisinde Eda rolüyle çok seviliyor.

Instagram hesabını da etkin kullanan isimler arasında. Oyuncu, sosyal medyada o kadar aktif ki bu sayede ve son dönemdeki popülerliği ile birlikte takipçi sayısını da 18,4 milyona taşımış bir isim.

Hande Erçel’in sosyal medyada her yaptığı kısa sürede görülüyor, hayranlarının aynı anda yoğun ilgisi ile karşılanıyor ve pek çok sayfaya dağılıyor. Etkileşimi hayli aktif bir hayran kitlesine sahip oyuncu.

Hal böyle olunca, sosyal medyadan dolandırıcılık yapan pek çok kişi de Erçel gibi ünlü isimleri kullanabiliyor. İsimleri kullanılarak hayranları, takipçileri kandırılabiliyor.

Hande Erçel, yakın zamanda bu tür bir olay üzerine takipçilerini hızlıca uyararak yanlış bir olaya karışmamaları için bir mesaj yayınladı. Erçel, “Adımı kullanarak sosyal medya çekilişi yapacağıma dair paylaşımlar yapıldığını duyuyorum. İtibar etmemenizi önemle rica ederim” notuyla takipçilerin uyardı.

Hande Erçel, adını kullanarak çekiliş yapılan sahte hesaplar için uyardı! Şükran Ovalı, Masumlar Apartmanı oyuncularına seslendi! 8

Sosyal medyada mesajıyla dikkat çeken bir başka isim ise Şükran Ovalı. Uzun süredir dizilerde olmayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu. Oyuncunun pek çok kişi gibi Masumlar Apartmanı dizisinin müdavimi olduğu, yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Şükran Ovalı, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’yı etiketlediği paylaşımında iki oyuncuya övgüler yağdırarak intagram sayfasından paylaştı. Merve Dizdar da bu mesajı kalp emojili yanıtıyla reposte etti.

İşte o paylaşım:

Hande Erçel, adını kullanarak çekiliş yapılan sahte hesaplar için uyardı! Şükran Ovalı, Masumlar Apartmanı oyuncularına seslendi! 9