Ana sayfa Sosyal Medya Sabır taşı olsa şimdiye kadar çatlardı ama Kerem Bürsin ve Hande Erçel kaya gibi sağlam duruyor!

Sabır taşı olsa şimdiye kadar çatlardı ama Kerem Bürsin ve Hande Erçel kaya gibi sağlam duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sen Çal Kapımı dizisinde uyumları ve enerjileri ile göz dolduran Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi, şu dönemde magazin medyasının adeta kıskacında… İki ünlü isim birbirlerine o kadar yakıştı ki, hem hayranları hem de magazin camiası aralarında bir aşk yaşansa buna çok memnun olacak.

Hayranları memnun olacak çünkü ikisini de çok seviyor ve dizi ile başlayan arkadaşlığın aşka dönüşmesi ile keyifli bir çok konu ortaya çıkacak ve bu güzel hatıralar oluşturacak. Magazin camiası böyle bir aşkı çok arzu ediyor, çünkü hayranlara sunacak birçok malzeme bulacak ve reytingleri patlatacak.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ise bu hikayenin masumları… Çünkü onlar sadece sette işlerini yapıyor ve oyunculuk performanslarını sergileyip, kariyerlerine yeni bir başarı daha ekliyor. Sette çok yakın arkadaş olan ikili, özel hayatlarında ise kendilerinden büyük beklenti içindeki magazinciler ve hayranların bıkmak tükenmek bilmez soruları ile karşılaşıyor…

Kerem Bürsin hemen her röportajında aralarında bir aşk olup olmadığı konusundaki soruları yanıtlıyor. Belki başka birisi olsa bıkar, usanır ve aksi tavırlar takınırdı. Ancak Kerem Bürsin de Hande Erçel de hem sosyal medyada hem de sokakta kendilerine sorulan aşk sorusunu bıkmak nedir bilmeksizin yanıtlıyor.

“Aramızda bir aşk yok, sadece arkadaşız.” İşte ikilinin ağzından da bu sözler dökülüyor ama kimse bunu duymak istemiyor. Herkes “Evet aşk yaşıyoruz” sözünü duyana kadar da bunu sormaktan vazgeçmeyecek gibi duruyor.  Sabır taşı olsa şimdiye kadar çatlardı, ama iki ünlü isim adeta kaya gibi sağlam çıktı. Tüm bu polemikler arasında nezaketlerini ve karşısındaki insanlara saygılarını sergileyerek, aynı cevabı tekrar tekrar veriyor.

Kerem Bürsin, yine magazincilerin Hande Erçel ile aralarında bir ilişki olup olmadığı, set dışında görüp görüşmediği ile ilgili soruları ile karşılaştı.

Sabır taşı olsa şimdiye kadar çatlardı ama Kerem Bürsin ve Hande Erçel kaya gibi sağlam duruyor! 7

Oyuncu, şunları söyledi: “Hande ile bu projeye başlamadan önce iki meslektaş olarak çok güzel bir birimizi anladık. Bunun için bir çaba gösterdik. Güzel, yoğun bir çalışma yaptık. Bir de senaryo çok müsait buna, ona göre yazılıyor Ona göre de biz işimizi yapıyoruz. Aşırı yakın arkadaş olduk. Bence zaten o da çok tatlı bir şey. Eminim Hande’nin de öyledir, geçmiş partnerleri ile çok yakın arkadaş. Birlikte 24 saat geçiriyorsan, ister istemez arkadaş oluyorsun.”

Hande Erçel, Sapanca gölündeki çekimlerde partneri Kerem Bürsin’in fotoğraflarını çekmiş ve bu durum büyük ilgi çekmişti. Bürsin’in fotoğrafına annesi Çiğdem hanımın da yorum yaptığı hatırlatıldı ve Hande Erçel için, “Model de çok hoş” sözüne gönderme yapıldı.

Kerem Bürsin, ailesinin yurt dışında yaşadığını ve sete geldiklerini, herkesle de tanıştıklarını söyledi. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.