Ana sayfa Sosyal Medya O zamandan belliymiş artist olacağı! Eda Ece’nin çocukluk haline inanamayacaksınız!

O zamandan belliymiş artist olacağı! Eda Ece’nin çocukluk haline inanamayacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Dizinin başındaki karaktere kattıklarıyla bambaşka ve rengarenk bir kişilik ortaya çıkaran Eda Ece, kariyerinde uzun yıllar muhtemelen Yıldız ile anılacak.

Oyucunun daha büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlayan Yıldız karakterinin sahneleri, Yotube’da da defalarca izleniyor ve sosyal medyanın diline düşerek kimi söylemleri de dillere yerleşiyor.

Eda Ece, adeta karikatürize ettiği Yıldız’ı başarı ile oynayarak iyi bir performans sergiliyor dizide de. Aynı zamanda sosyal medyada da esprili kişiliğiyle dikkat çeken bir isim.

Eda Ece’nin instagram hesabını takip edenler her an bir sürprizle karşılaşabilir! Zira oyuncu, kamera arkasından da pek çok tüyo veriyor ve ilk bilgiler ondan geliyor çoğunlukla. Aynı zamanda setten de sürpriz paylaşımlar yapıyor.

Özel hayatını ise gözlerden uzak yaşamaya gayret ediyor oyuncu. Evinde bir kedisi ve köpeği ile yaşayan Eda Ece, zaman zaman ev hallerini de paylaşmakta.

Eda Ece bu kez hayranlarının kendisinin çocukluk fotoğraflarını bulup kolaj yaptığı iki paylaşımı yayınladı. Repost ettiği paylaşımlardaki halini görenler, aradan geçen onca yıla rağmen oyuncunun neredeyse hala aynı görüntüde olduğunu anlayabilir.

Bakışları, gülüşü, mizacı hiç değişmezsen verdiği pozla da “artist olacağı belliymiş” de dedirtiyor üstteki fotoğrafı ile…

O zamandan belliymiş artist olacağı! Eda Ece'nin çocukluk haline inanamayacaksınız! 8

Oyuncu, hayranlarının paylaşımlarını kendi sayfasına taşırken iki fotoğraftan birinde babasına birinde annesi ne de seslenerek “Baba bak her hikayeme bakıyorlar. Anne bak” diye seslendi…

O zamandan belliymiş artist olacağı! Eda Ece'nin çocukluk haline inanamayacaksınız! 9