Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den önce Kerem Bürsin geliyor! Lemi dizisinde Kerem Bürsin’in partnerini de çok şirin!

Hande Erçel’den önce Kerem Bürsin geliyor! Lemi dizisinde Kerem Bürsin’in partnerini de çok şirin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin final yapmasından sonra 1 yıllık süreçte ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin, yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmadı. Her iki oyuncu da Disney Plus ile özel bir anlaşma yaparak yeni projeleri beklemeye başladı. Henüz Hande Erçel konusunda yeni bir dizinin ortada olmadığını söyleyebiliriz. Ancak Kerem Bürsin, bir dijital proje için ilk adımlarını atmaya başladı.

Ay Yapım imzasını taşıyan Lemi isimli yeni dizide yer alacağı ortaya çıkan Kerem Bürsin, hayranlarını da coşturdu. Oyuncunun, Sen Çal Kapımı projesinin ardından 1 yılı geçen dinlenme sürecinin artık bitmesini isteyen hayranlar da bu dizi hakkında detayları öğrenmeye çalışıyor.

Lemi dizisinde son yıllarda dikkat çeken çocuk oyunculardan Ebrar Alya Demirbilek ile birlikte rol alacağı ortaya çıkan Kerem Bürsin, geçtiğimiz hafta kanlar içindeki bir fotoğrafını paylaşarak ilk sinyali vermişti. Bu paylaşım dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını çok meraklandırdı.

Hande Erçel'den önce Kerem Bürsin geliyor! Lemi dizisinde Kerem Bürsin'in partnerini de çok şirin! 9

Kerem Bürsin’in yeni dizisi için ön hazırlıklar devam ediyor. Dizi için yapılan fotoğraf çekimleri ile birlikte ilk adım da geldi. Basındaki haberlere göre Kerem Bürsin’in Ebrar Demirbilek ile başrolde yer alacak olması kadar, projenin arkasında Ay Yapım gibi çok etkili bir şirketin olması da önem taşıyor.

Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Kerem Bürsin, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile aslında hayranlarının tepkisini de ölçme fırsatı elde etti. Oyuncu son yaptığı açıklamada ise, “Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz” diyerek de diziden ilk mesajı verdi.

Hande Erçel'den önce Kerem Bürsin geliyor! Lemi dizisinde Kerem Bürsin'in partnerini de çok şirin! 10

Paylaşım instagram’da 400 binin üzerinde beğeni aldı ve 14 binden fazla da yorum geldi. Twitter ortamında da Kerem Bürsin en çok konuşulan isimler arasında bir anda yükseldi ve tek bir fotoğrafın bile oyuncuya olan büyük ilgi ve merakı yeniden harekete geçirdiği gözlemlendi.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından nasıl bir hikaye ile dönecek detaylar netleşmedi ama, çok yakında sete çıkacağı ve hayranlarının beklediği Lemi isimli dizinin de 2023 yılında yayınlanacağı kesinleşti.

Hande Erçel'den önce Kerem Bürsin geliyor! Lemi dizisinde Kerem Bürsin'in partnerini de çok şirin! 11

2013 doğumlu olan Ebrar Demirbilek ise daha 1 yaşında bile değilken tanıştığı kameralar karşısında farklı yapımlarda rol alarak izleyicinin ilgisini çekti.

Yalan Dünya dizisindeki Defne karakteri ile bebeklik halleri hala akıllarda olan Ebrar Demirbilek, Hercai isimli dizideki Gül karakteri ile de çok ilgi çekti.

En son televizyonda Aziz dizisinde yer alan, dijitalde ise Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinde yer alan küçük oyuncu, şimdi de Kerem Bürsin’in partnerliğini yapacak.