Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın ayrılık nedeni Darmaduman dizisi mi?

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın ayrılık nedeni Darmaduman dizisi mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Birlikte başrolünde yer aldıkları Baht Oyunu adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti hakkında ayrılık iddiaları ortaya atıldı.

Sosyal medya hesaplarında birbirleriyle ilgili sık sık romantik paylaşımlar yapan çiftin instagram hesaplarında birbirlerini takipten çıkması ayrılık iddialarının fitilini ateşledi.

Birbirlerini sosyal medya hesaplarında  takip etmeyi bırakan ikilinin beraber oldukları gönderileri kaldırmamaları ise kafaları karıştırdı.

Baht Oyunu dizisinin finalinden sonra bir sezon hiç bir yapımda rol almayan Aytaç Şaşmaz yakında Fox TV’nin Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın ayrılık nedeni Darmaduman dizisi mi? 7

Çok değil daha 6 gün önce yeni dizisinin tanıtımını instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımına Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz’ın dizideki karakteri ‘Evren’ in adını yazıp kalp emojisi bırakmıştı Aytaç Şaşmaz da sevgilisinin yorumuna kalp emojisiyle cevap vermişti.

Ancak bu 6 gün içinde ne olduysa çiftin bir anda birbirlerini takibi bırakması özellikle Cemre Baysel’in hayranlarını çok üzdü.

İnstagram’da Aytaç Şaşmaz’ın son paylaşımının altına oyuncuyu suçlayıcı pek çok yorum yapıldı. “Cemre bunu hak etmedi”, “Yeni dizisi başlar başlamaz Cemreyi terk etti”, “Aşk bu muydu? şeklinde yapılan yorumlar dikkat çekti.

İkilinin aşk pozlarıyla sosyal medyada sık sık yer almaları ile birlikte hayranları da çifti merakla takip ediyorlardı. Ancak çiftin ilişkisinin bittiği söylentisi, sosyal medyada da hızla yayılırken hayranlarının üzüntüsü yorumlara bu şekilde yansıdı.