Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü senarist Gani Müjde’nin oğlunu gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!

Ünlü senarist Gani Müjde’nin oğlunu gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü senarist Gani Müjde’nin oğlu Arda Müjde babasının boyunu geçti.  Gani Müjde’nin eşi Belma Canciğer, üniversite okumak için İtalya’ya giden oğlu Arda’nın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Oyuncu Belma Canciğer ile senarist Gani Müjde, 2000 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleri süren çiftin oğulları Arda büyüdü, üniversiteli oldu.

Belma Canciğer, oğlunun Milano’da çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Belma Canciğer, gönderisine, “Daha dün ilkokula başladığın, cool adımlarınla hangi ara üniversiteli oldun sen! En güzel yol arkadaşım benim. Milan’ı alt üst ettik ana-oğul! En güzel yaşlarını en harika şekilde yaşa… Gez, toz, eğlen, arada bir ders de çalış tabi. Hayat yolun hep açık olsun, hayat seni hep senin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın. Hayat başarın olsun. Seni bu dünyada herkesten çok seven annen…” notunu düştü.

Ünlü senarist Gani Müjde'nin oğlunu gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi! 7

Fotoğrafın altına oyuncu Berna Laçin de “Vayy karizma Arda her zaman” yorumunu yaptı. Gani Müjde’nin oğlu Arda’nın fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı.

Şu sıralar Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin senaryosunu kaleme alan deneyimli senarist Gani Müjde,  yarattığı hikayenin kurgusu ve izleyicinin hayatına dokunması ile her yeni bölümde heyecan dozunu yükselterek izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

BKM imzalı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, dram ve gençlik türündeki Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de başrolleri Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan paylaşıyor.