Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, kafaları iyice karıştırdı! Büyük bir sürpriz geliyor!

Hazal Kaya, kafaları iyice karıştırdı! Büyük bir sürpriz geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar İzmir’de ama yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor! Eşi Ali Atay, Son Yaz dizisinde oynaması nedeniyle oğlunu da alıp bir süreliğine İzmir’e yerleşti oyuncu. Ancak hummalı bir çalışma içerisinde. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla bir sürprizi olduğunu da söylüyor ama herkesi büyük merakta bırakan yoğun bir çalışma temposuna girdi oyuncu!

Bir süredir çok yorulduğunu, çok çalıştığını, bir sürprizi olduğunu belirten açıklamalarıyla çeşitli paylaşımlar yapıyor Hazal Kaya. Oyuncunun ismi Netflix için çekilecek olan Pera Palas isimli bir diziyle anılmıştı.

Dizinin ne zaman çekileceği ile ilgili net bir bilgi yok. Zaten Hazal Kaya da halen İzmir’de. Yani yakın zamanda bir çekim olmadığı anlaşılıyor. Bu süreçte ise Hazal Kaya’nın çeşitli dersler aldığı instagram paylaşımlarından görülmekte.

Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde aşağıdaki paylaşımı yaparak küçük bir ipucu vermişti. Netflix’in dizisi ile anılmasının ardından oyunculuk dersleri aldığı anlaşılan Hazal Kaya’nın ayrıca ses eğitimi de aldığı yaptığı son paylaşımla ortaya çıktı!

Hazal Kaya, kafaları iyice karıştırdı! Büyük bir sürpriz geliyor! 8

Yukarıdaki paylaşıma “Verdiğiniz ödevler bitemez oldular, dirseklerim çürüdü” notunu düşen Hazal Kaya, merakları arttırmıştı! Çünkü etiketlediği isim Çağ Çalışkur, usta oyuncu İpek Bilgin’in kızı ve oyunculuk eğitimi veren Craft oyunculuk Atölyesi’nin kurucu ortaklarından! Hazal Kaya’nın online olarak bu atölyeden eğitim aldığı ortaya çıktı.

Bugün de bir başka paylaşımıyla dikkatleri çekti oyuncu. Bu kez ses eğitimi aldığını da gösteren bir paylaşımla. Aşağıdaki fotoğrafla birlikte Hazal Kaya’nın yeni rolüne sıkı hazırlandığı tahminleri yapılıyor! Bakalım bu gizemli paylaşımlardan ne çıkacak?

Hazal Kaya, kafaları iyice karıştırdı! Büyük bir sürpriz geliyor! 9