Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e yetişmesine çok var ama Demet Özdemir’in takipçi sayısındaki artış dikkat çekici!

Hande Erçel’e yetişmesine çok var ama Demet Özdemir’in takipçi sayısındaki artış dikkat çekici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Hande Erçel, son yılların en çok konuşulan, en popüler iki genç kadın oyuncusu. Pek çok proje için ilk önce onlara gidiyor yapımcılar. Her ikisi de giderek uluslararası alanda da tanınmaya başladı ve dizileriyle birlikte sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen iki ismi.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra hızla instagram hesabındaki takipçi sayısını yükseltmeye başladı. Oyuncu, katıldığı bir programda bu duruma kendisinin de şaşırdığını söylemişti. İbrahim Selim İle Bu Gece programına katıldığında yaptığı konuşma sırasında takipçi sayısı 22 milyona yakındı.

2021 yılının Mart ayında gerçekleşen programın ardından bir yıldan fazla bir zaman geçti. Hande Erçel’in şu andaki takipçi sayısı ise 27 milyonu aşmış durumda. Tam olarak 27,6 milyon takipçiye sahip!

Pek çok ünlü ismi kıskandıran ve kimi Hollywood yıldızlarının bile önüne geçen takipçi sayısı ile dikkat çeken bir isim Hande Erçel.

Son yıllarda rol aldığı dizilerle ön plana çıkan Demet Özdemir de Hande Erçel gibi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Erkenci Kuş dizisiyle edindiği şöhretin ardından Doğduğun Ev Kaderindir’de oynayan Demet Özdemir, geçtiğimiz sezon sonundan beri ekranda yok ancak ismi hep anılmakta.

Son olarak Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmi ile birlikte daha hızlı bir popülerlik yakalayan Demet Özdemir, aynı zamanda Netflix’in aboneleri tarafından büyük ilgi gören film ile pek çok dünya ülkesinde de konuşuldu.

Tanınırlığını daha da arttıran Aşk Taktikleri filmi, Netflix’te Top 10 listesinde ilk sıralara yükselince Özdemir’in sosyal medya hesabı daha da hızlı bir şekilde takipçi yükseltmeye başladı. Son gelinin noktada ise Özdemir, 15 milyon takipçiye ulaşmış durumda!

Hande Erçel'e yetişmesine çok var ama Demet Özdemir'in takipçi sayısındaki artış dikkat çekici! 7

Adına yüzlerce hayran sayfası ve hesapları açılan Demet Özdemir, sosyal medyanın giderek daha da yükselen yıldızı olarak ön plana çıkıyor son dönemde.

Şu sıralar oyuncu-müzisyen nişanlısı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir, aynı zamanda 14 Haziran’da Türkiye yayınına başlayacak olan Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda isimli diziyle de anılmakta.

Bu dizinin de yayınlanması ile birlikte Demet Özdemir’in takipçi sayısını daha da hızlı artıracağı tahmin ediliyor. Demet Özdemir, başrolünü Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaştığı dizi ile de önümüzdeki günlerde muhtemelen çokça konuşulacak…

Özdemir, 15 milyon takipçiye ulaşmış olmanın sevincini de yine instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Özdemir’in 2020 yılının Temmuz ayında 10 milyona ulaştığını da hatırlatmak gerek. Neredeyse iki yılı doldurmadan bu rakama 5 milyon takipçi daha eklenmiş oldu…

Bu arada kimi markalar da yüzü olması için Demet Özdemir’in kapısını aşındırmakta. Oyuncu son olarak 2019 yılında şampuan ve saç bakım markası olan Pantene ile anlaşmıştı. Önümüzdeki günlerde popülerliği, daha başka anlaşmaların da yolunu açacak gibi duruyor…