Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin iki oyuncusu, Senden Daha Güzel dizisinde yeniden buluşuyor!

Ramo dizisinin iki oyuncusu, Senden Daha Güzel dizisinde yeniden buluşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ekranın beğeni toplayan dizilerinden biri oldu Ramo dizisi. Show TV’de ekrana gelen dizinin erken finali, izleyiciyi üzen bir gelişme olmuştu. Kanalın reytingleri biraz düşünce diziyi kaldırması, izleyicilerin hala aklında yer eden ve haksızlık olarak nitelenen  bir karar olarak kaldı!

Murat Yıldırım ve Sibel Bilgiç’in başarılı partnerliği de uzun süre konuşulacak bir dizi ortaya çıkarmıştı. İlk sezonu 2020 Ocak ayında başlayan dizi, ikinci sezonu bitiremeden 2021 Nisan ayında 40. bölümüyle final yapmıştı. Bu final pek çok izleyicinin sosyal medyada tepki gösterdiği bir karar olmuştu.

Hikayesi Adana’da başlayan diziyle parlayan isimlerden birisi de Cemre Baysel olmuştu. Dizide Fatoş karakterine hayat veren Baysel, ikinci sezonda yer almadı ancak tek sezonda bile izleyenleri etkilemeyi başaran bir isim oldu oyunculuğu ile.

Bu dizi Baysel’e Baht Oyunu isimli dizide başrolde yer almasını da sağladı. Aytaç Şaşmaz ile birlikte oynadıkları dizinin ardından Cemre Baysel’in ünü de giderek katlandı.

Ramo dizisinin iki oyuncusu, Senden Daha Güzel dizisinde yeniden buluşuyor! 9

Ancak Cemre Baysel’in büyük çıkış yaşadığı Ramo dizisindeki rolü de hala izleyenler için hafızalarda yer eden bir roldü. Hayran kitlesini ömrü kısa süren Sol Yanım dizisiyle artıran ve daha sonra romantik komedi dizisi Baht Oyunu ile iyice büyüten Cemre Baysel, bu kez yine bir romantik komedi dizisiyle yaz aylarında yeniden ekranda olmaya hazırlanıyor.

Bu kez Fox TV’de yayınlanacak olan Senden Daha Güzel dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor Cemre Baysel. Burak Çelik ile başrolünde oynayacağı dizi ile yeniden gündeme geldi Baysel.

Bu arada Ramo dizisinin bir başka oyuncusunun daha Senden Daha Güzel dizisinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Cemre Baysel’in ilk sezon ayrıldığı Ramo’ya ikinci sezonda dahil olan Gözde Kaya da Senden Daha Güzel’de rol alacak. Her ne kadar aynı dönemde sette birlikte çalışmasalar da kariyerlerinde önemli bir yeri olan Ramo dizisiyle parlayan iki isim oldular.

Ramo dizisinden geçen yolları, bu kez Senden Daha Güzel dizisinde birleşecek Cemre Baysel ve Gözde Kaya’nın. Gözde Kaya da Ramo dizisi ile dikkat çeken bir isim olmuştu. Her iki oyuncuya da şöhretin kapılarını açan Ramo’dan yeni dizide de birlikte rol alacak olmaları güzel bir tesadüf oldu iki ismin.

Ramo dizisinin iki oyuncusu, Senden Daha Güzel dizisinde yeniden buluşuyor! 10

Gözde Kaya , Ramo’da oynadığı Nadya karakteriyle hikayenin ikinci sezonunda dikkat çeken ve kilit bir isim olarak yer almıştı dizide. Bu projenin ardından bir başka dizide de oynamadı. Bir yıllık aranın ardından ise bu kez Senden Daha Güzel dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor…

Ramo dizisinin iki oyuncusu, Senden Daha Güzel dizisinde yeniden buluşuyor! 11

Gözde Kaya, 1988 yılında Antakya’da dünyaya geldi. 2011 yılında Kalbim Seni Seçti isimli dizideki İpek karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Çilek Kokusu dizisinde ise Çağla olarak ilgi görmüştü. Payitaht Abdülhamid’de Hatice Sultanı canlandıran oyuncu, Vuslat dizisinde ise Sultan Korkmazer olarak yine etkili bir performans ortaya koydu.