Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon final tarihi belli olan Teşkilat’ta beklenmeyen ayrılıklar!

Sezon final tarihi belli olan Teşkilat’ta beklenmeyen ayrılıklar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizilerinden birisi olan Teşkilat, 2. sezonuyla da izleyenlerin heyecanla takip ettikleri bir yapım oldu. Pazar akşamları yayınlanan dizi, karşısındaki güçlü rakibi Yargı ile kıyasıya bir rekabet içinde sezonu tamamlamaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun rol aldıkları ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan bir ekibin başından geçen olayların aktarıldığı hikayesiyle dizi büyük bir ilgi ile izlenmekte.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizi, aksiyonu hiç düşürmeyen temposu ile birlikte sezon boyunca ilginç olaylar ve gelişmelerle birlikte takip edildi. Dizinin reytinglerinin güzel gitmesi ile birlikte kanal, Teşkilat’ı 3. sezonda da devam ettirme kararı aldı.

Bu durum diziyi izleyenleri mutlu ederken, sezon final tarihi de merak konusu olmuştu. Teşkilat’ın Mayıs sonunda sezon finali yapacağı netleşti. Bu duruma göre 48. bölümde Teşkilat dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak sezon finali ile birlikte dizi Eylül ayına kadar tatile girecek. Bu arada sezon finaline doğru iki karakterin de hikayesi dizide son bulacak.

Diziden ayrılacak olan oyuncuların kimler olduğu da ortaya çıktı. Yakın zamanda iki başarılı oyuncu Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu diziden ayrılmışlardı. Mete Başkan ve Ceren karakterlerine hayat veren iki oyuncunun ayrılığı sonrasında iki ayrılık haberi daha gündeme geldi.

Sezon final tarihi belli olan Teşkilat'ta beklenmeyen ayrılıklar! 8

Dizide Hakkı karakterine hayat veren Tuncer Salman bu isimlerden birisi. Teşkilat’a veda edecek olan diğer isim ise Tövbekar karakterini canlandıran Hakan Boyav… Bu iki ismin ayrılığı ile birlikte sezon finaline doğru heyecanın doruğa çıkacağı da anlaşılıyor…

Hakkı Dayı olarak adlandırılan karakterin vedası izleyici açısından hüzünlü olacak. Zira ilk günden beri ekipte yer alan Tuncer Salman’ın diziye vedası beklenmeyen bir gelişme oldu. Teşkilat’a ikinci sezonda katılan ve oyunculuğu ile yine beğeni toplayan Hakan Boyav da performansı ile takdir gören bir isim. Boyav’ın, Payitaht Abdülhamid dizisinde birlikte yer aldığı ekip ile Makedonya’da çekilecek olan bir dizi ile anlaşması olduğu öğrenildi.

Sezon final tarihi belli olan Teşkilat'ta beklenmeyen ayrılıklar! 9

Üçüncü sezonda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya’nın diziye devam edecekleri tahmin ediliyor. Bir aksilik olmazsa  yeni sezonda yine sevilen isimler dizide yer alacak.

Bu arada 3. sezonun da son derece heyecanlı olacağının sinyalleri verilmekte. İlk sezonunda güncel jeopolitik olaylara ışık tutan ve bu yönüyle büyük ilgi gören dizi, yeni sezonunda da deyim yerindeyse dünyayı dolaştı. Dizinin kahramanları birçok ülkede operasyon yaptı ve Türkiye’nin istihbarat alanındaki çalışmalarının ne kadar büyük olduğu mesajını verdi.

Sürpriz oyuncularla anlaşmalar yapılması ve dizinin üçüncü sezonunda da ekrana damga vurması beklentisi hakim. Yenilenecek mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile Teşkilat dizisi gelecek sezonda da yine birinciliğin en büyük adaylarından birisi olacak.