Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in aklı fikri dizilerde ama arafta kalmış bir durumda!

Hande Erçel’in aklı fikri dizilerde ama arafta kalmış bir durumda!

tarafından ker_def

Hande Erçel, diziler konusunda arafta kaldı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Halka dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, dizinin konsept değiştirmesi nedeniyle kendini arafta hissediyor.

Es Film ve TRT1’in ortaklaşa hazırladığı plan çerçevesinde Halka dizisine 2020 yılına hazırlanıyor. Konsept değiştiren, süresi kısalan, hikayesi de yeniden düzenlenmekte olan Halka dizisi, yurt dışına açılacak.

Önemli dizilere rakip olmayı hedefleyen Halka dizisinin yeni planıyla ilgili belirsizlikler yaşandığı için birçok oyuncu zaten yapımdan ayrılmıştı.Hande Erçel ise Halka dizisinde devam edebileceğinin sinyalini vermişti.

Erçel,”Böyle bir arafta durum var. O daha çok net değil. O yüzden ben böyle çok açıklama yapamıyorum bu konuda. Ama ben yeni işler okuyorum.Şu an beğendiğim bir senaryo olmadı.Daha bakacağım” açıklamasında bulundu.

Ne Halka dizisini beklemek ne de dinlenmek gibi bir planı olmadığını anlatan Erçel, “Beğendiğim proje olursa başlamak istiyorum” diyerek oldukça net bir açıklama yaptı.

Bir sinema projesi ile de görüştüğünü ama net olmadığını belirtti. Özel hayatında bir değişiklik düşünmediğini anlatan Erçel,şu anda aklının kariyerinde olduğunu söyledi.

İşte Uçankuş TV’nin videosu: