Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in beyaz güvercin göndermeli pozu rekor beğeni aldı!

Hande Erçel’in beyaz güvercin göndermeli pozu rekor beğeni aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel için ‘ne giyse yakışıyor’ yorumlarını sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz. Hayranları, genç oyuncuyu sosyal medyada yakından takip ediyor ve her paylaşımı da etkileşim anlamında büyük sonuçlar doğruyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile uyumlu ve enerjisi yüksek bir partnerlik sürdüren güzel oyuncu, 16 milyona yaklaşan instagram hesabından da zaman zaman hoş pozlarını yayınlıyor.

Beyaz güvercin emojisi ile beyazlar içindeki dekolteli pozunu yayınlayan Hande Erçel’e hem hayranlarından hem de dostlarından dikkat çeken yanıtlar geldi. Kerem Bürsin, partnerine emojilerle yanıt verdi. Ablası Gamze Erçel ise “En beğendiğim, çok çok güzel” yorumu yaptı.

Bige Önal ise ateş emojisiyle beğenisini gösterdi. Hande Erçel’in bu paylaşımının 2.2 milyondan fazla beğeni aldığını biliyor musunuz? İnstagram’da birçok ünlü ismin hesabında bile bu kadar takipçisi yok.

Hande Erçel’in bu paylaşımına 26 binden fazla da yorum yapıldı. Hem de farklı farklı dillerde ve her biri farklı bir iltifat içeriyor. Sen Çal Kapımı ile kariyerinde zıplama yaşayan Hande Erçel’e Kerem Bürsin ile partnerlik de yaradı.