Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde büyük reyting şoku!

Menajerimi Ara dizisinde büyük reyting şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, geçen hafta 3. bölümüyle ekrana gelmiş ve müthiş bir reyting sıçraması yaşamıştı. Dizinin ikinci bölümü totalde 4.90 izlenme oranı elde ederken, AB’de ise 6.31 ve ABC1’de de 5.77 izlenme oranı ile müthiş bir çıkış yapmıştı. Ancak bu reyting çıkışı 4. hafta da bir hayal kırıklığı yaşattı. Dizinin yüksek reytinglerle devam edeceği algısı da sadece 1 hafta sürdü.

Menajerimi Ara dizisinin 4. bölümüyle totalde 4.04, AB’de 4.75 ve ABC1’de de 4.93 reyting elde etmesi bir başarı olsa da geçen haftaya göre de ciddi bir düşüşü temsil ediyor. Bu sonuçlarla bile dizinin Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı olduğu gerçeği ortadan kalkmıyor…

Yıldız isimlerin hırs, rekabet, hayal kırıklıkları ve umutlarla dolu hayatlarını yakından izleme fırsatı sunan Ay Yapım imzalı dizi ‘Menajerimi Ara’, dün gece yayınlanan 4.bölümüyle yine Salı gecesinin en çok izlenen dizisi oldu. Bölümün konukları Demet Akbağ, Melisa Şenolsun ve Edis’in eğlenceli sahneleri diziye renk katarken bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımından İrem Derici sürprizi geldi.

Dizinin 5. yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak. Kıraç’ın (Barış Falay) ajanstan ayrılma haberi ile büyük bir krizle biten bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımında bölüme konuk olan İrem Derici’nin sahnesi izleyenleri kahkahalara boğdu.

Kıraç’ın ajanstan ayrılma haberi Ego Ajans’ta herkesi hayal kırıklığına uğratırken haberin ortaya çıkmasına sebep olan kişinin Dicle oluşu Kıraç’ı şaşırtır. Diğer tarafta Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) evinde kaldığı geceki ikilinin yakınlaşma sahnesi ise izleyiciye romantik anların sinyalini veriyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği, Ali Bilgin’in yönettiği, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın senaryosunu yazdığı ‘Menajerimi Ara’ her Salı saat 20.00’de Star TV’de izleyicilerle buluşuyor.