Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi geride kaldı ama Bensu Soral’ın gurur duyduğu çok şey var!

Tuzak dizisi geride kaldı ama Bensu Soral’ın gurur duyduğu çok şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, bu sezon Tuzak isimli tv8 dizisinde kadın başrol olarak yer aldı. Akın Akınözü gibi dünya çapında çok geniş bir hayran kitlesi olan bir isim ile bir arada olması Bensu Soral’ın da yurt dışında tanınmasında önemli bir faktördü.

Tuzak dizisi belki tv8 ekranında çok iyi reytingler elde edemedi ama yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını harekete geçiren, duygulandıran ve peşinden sürükleyen bir yapım olarak akıllara yerleşti. Dizinin zaten 26 bölüm ekranda kalmasında da yurt dışı etkisi vardı. Normalde yerli izleyicilerin önem vermediği ve reytingleri 1-2’li oranlar düzeyinde olan bir proje kısa sürede ekrana veda eder. Ancak Tuzak bu tür bir sorunla karşılaşmadı. Çünkü ilk başladığı andan itibaren yurt dışında sosyal medyada başlayan büyük ilgi, daha sonra satışlara da yansıdı.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin güçlü uyumu ve hikayenin de sürükleyici olması ile birlikte Tuzak dizisi bir sezonu tamamlayabilme başarısı gösterdi.

Bensu Soral, uzun süre ekrana ara verdikten sonra geçen yaz Cam Tavanlar isimli diziyle kamera karşısına geçmiş ve oyunculuğu çok eleştirilmişti. Ancak Tuzak dizisindeki haliyle büyük takdir toplayan Soral için, bu projenin yeniden kendisini kanıtladığı bir iş olduğunu da söylemek yanlış olmayacaktır.

Oyuncu yaptığı açıklamada şimdi dinlenme zamanında olduğunu anlattı. Bensu Soral, “Dizi bitti, şimdi boşluktayım, tadını çıkartıyorum. Biraz dinleniyorum, biraz kendime vakit ayırıyorum. Beraber tatiller yapıyoruz” diye konuştu.

Dizinin bitmesine üzüldüğünü de ifade eden oyuncu, yurt dışı ilgisine de dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Bitmesine üzüldük fakat çok güzel bir iş yaptığımız için gurur duyduğumuz bir iş oldu. Yurt dışında da satışları çok iyi gidiyor, ona da ayrıca gurur duyuyoruz. Yeni işlere inşallah…”

Bensu Soral adına Tuzak dizisinin büyük kazanımlar getirdiğini, hem oyunculuk yeteneklerini yeniden gösterme fırsatı bulduğunu hem de geniş kitlelere hitap ettiğini ve yurt dışında da çok ilgi görmeye başladığını söylemek yanlış olmayacaktır.